Machiajul potrivit pentru ochii verzi

Iti poti schimba culoarea unghiilor in cateva minute. Iti poti modifica nuanta parului. Dar nu poti schimba culoarea ochilor, asta in cazul in care nu alegi sa porti lentile de contact. Intensitatea culorii determina ochii sa fie frumosi, iar make-up-ul potrivit pentru ochii verzi ii pot face sa arate ravasitor.

Pentru a explica care este cel mai potrivit make-up pentru ochi verzi, am apelat la sfaturile Andreei Has, makeup artist la BottegaVerde.ro. ,,Mai intai trebuie sa stabilim ce nuanta de verde au ochii tai: verde intens, verde auriu sau verde-caprui” spune ea. ,,Apoi privim spre cercul care inconjoara irisul”, pentru a stabili culorile complementare care ofera cel mai puternic contrast.

Fard de pleoape violet

my-color-fard-de-pleoape-cu-vitaminele-a-si-e-si-coenzima-q10-1278890-127895-507

 ,,In mod normal, nuantele care pun in evidenta cel mai bine ochii verzi sunt cele din gama mov” spune Andreea Has. In cazul in care te intrebi daca nuanta se potriveste si cu tonul pielii tale, Andreea spune ca subtonurile nu prea au relevanta atunci cand vine vorba de fardul de pleoape. Totusi, nuantele deschise, luminoase, usor argintii sunt potrivite pentru cele cu pielea in tonuri reci, in timp ce femeilor cu pielea in tonuri mai inchise, li se potrivesc nuantele mai calde.

Fard de pleoape maroniu

umbra-intensa-fard-de-pleoape-umed-uscat-cu-ulei-de-jojoba-si-vitamina-e-1119200-111921-462

,,E destul de usor sa obtii un look natural daca optezi pentru gama de maro” afirma Andreea. Maro-ul intensifica culoarea naturala a ochilor verzi si ii pune in evidenta.

Fard de pleoape albastru

fard-de-pleoape-umed-uscat-cu-ulei-de-jojoba-si-vitamina-e-1119200-140090-742

Albastrul nu e doar o relicva a anilor ’90, acesta a revenit in trend. Aceasta culoare arata minunat pentru ochii verzi, in special pentru femeile cu ochi verde-caprui. Adauga albastru pe intreaga pleoapa superioara, putin negru in colturile exterioare pentru un smoky-eye look si aplica niste gene false pentru o privire intensa.

Fard de pleoape roz

my-color-fard-de-pleoape-cu-vitaminele-a-si-e-si-coenzima-q10-1278890-127897-509

Fardul roz este potrivit pentru cu o piele in tonuri intunecate, amplificandu-le verdele natural al ochilor. Opteaza pentru un look monocrom si natural, cu note roz in zona ochilor, obrajilor si a buzelor.

Fard de pleoape verde

my-color-fard-de-pleoape-cu-vitaminele-a-si-e-si-coenzima-q10-1278890-127906-536

Cu ajutorul fardului de culoare verde iti vei face ochii sa para mai mari si mai luminosi datorita similaritatii de nuante dintre ochi si fard.

Make-up-ul potrivit ochilor verzi nu se rezuma doar la fardul de pleoape, alegerea unor nuante contrastante pentru buze si obraji, iti pot face ochii sa straluceasca.

,,Ochilor verzi li se potriveste foarte bine o nuanta calda, rosiatica, aleasa pentru buze si obraji” spune Andreea Has. Contrastul dintre culoarea ochilor si cea a buzelor este puternica si intensifica privirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *