Interviul de angajare: ce make-up sa adopti pentru a face o impresie placuta?

Esti in cautarea unui loc de munca sau ai deja un job si vrei sa stii daca ai fost machiata potrivit sau nu la interviul de angajare? Aceasta este una dintre situatiile in care alegerea unui stil de make-up este extrem de dificila si care ne poate crea probleme. Poti afla cateva secrete care sa te ajute sa faci o prima impresie de neuitat.

Tenul

Atunci cand vrei sa impresionezi un angajator, aspectul parului trebuie sa fie cat mai simplu, iar machiajul echilibrat, luminos si natural. Pentru asta ai nevoie de o baza cat mai usoara, de un fond de ten care sa nu iti incarce tenul si care sa iti ascunda imperfectiunile fara a fi greoi. Fondul de ten iluminator cu extract de grapefruit si extract de afine de la BottegaVerde.ro este o varianta perfecta pentru zilele in care vrei sa ai un machiaj lejer, care sa iti complimenteze trasaturile. Perfect pentru orice tip de ten, acesta acopera inperfectiunile, uniformizand rapid pielea, lasand-o luminoasa si radianta. Formula lejera, cu acoperire medie este ideala pentru estomparea liniilor fine si a petelor pigmentare aparute de-a lungul timpului.

Rujul

Chiar daca in mod normal iti place sa porti culori indraznete de ruj si vrei sa iesi in evidenta prin asta, in timpul interviurilor nu este recomandat sa atragi atentia asupra aspectului tau fizic, pentru ca personalitatea si cunostintele tale sa fie in centrul atentiei. Cel mai bine este sa adopti un machiaj natural, folosind un ruj nude, foarte discret. Daca iti doresti un produs care sa nu dauneze buzelor tale si sa arate bine in acelasi timp, poti opta pentru rujul mat cu ulei de argan si vitamina E, nude de la Bottega Verde. Acesta hraneste intens buzele, oferindu-le o pelicula discreta de culoare gata sa cucereasca orice interlocutor. Avand o durata de rezistenta mare, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta reimprospatarii acestuia.

Ochii

Ochii, la fel ca restul make-up-ului, trebuie sa aiba un machiaj discret, care sa te complimenteze. O varianta pentru acest lucru este sa folosesti un rimel care sa nu iti incarce foarte mult genele. Daca vrei sa ai un make-up natural poti folosi rimelul incolor cu apa de albastrele de la BottegaVerde.ro. Acesta ofera un plus de volum, menit sa iti accentueze discret privirea. Daca vrei sa ai o privire ceva mai definita, poti apela la un tus negru de ochi, aplicat intr-o cantitate redusa, la baza genelor, cat mai aproape de acestea.

Atunci cand alegi make-up-ul pentru interviul de angajare, verifica toate optiunile pe care le ai si alege produse de calitate, care sa nu iti irite ochii sau pielea! Bottega Verde ofera o gama larga de produse pentru machiaj, potrivite atat persoanelor care nu au experienta in ceea ce priveste machiajul, cat si profesionistilor. In plus, toate produsele companiei sunt imbogatite cu extracte naturale, iar cosmeticele pentru ochi au fost testate oftalmologic sub supravegherea unui medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *