Machiaj pentru ten deschis: 3 sfaturi de URMAT!

De multe ori nu tinem cont de trasaturile fizice atunci cand ne alegem tipul de machiaj, insa atunci cand avem tenul deschis trebuie sa tinem cont de cateva directii. Indiferent ca gresesti in aplicarea make-up-ului pentru ca iti plac culorile care nu ti se potrivesc sau pentru ca nu stii de ce ar trebui sa tii cont, poti urma cateva sfaturi care sa te ghideze in acest sens.

Afla ACUM ce reguli sunt importante in machiajul tenului deschis!

1 Machiajul ochilor si al buzelor

Pentru ca ai tenul deschis la culoare, pentru machiajul de zi cu zi nu poti alege mereu culori puternice, pentru ca acestea vor parea foarte stridente in contrast cu nuanta pielii tale. Fie ca vorbim despre fondul de ten, despre make-up-ul ochilor sau despre buze, totul trebuie sa fie cat mai natural. Pentru ochi, in zilele in care nu ai timp de prea multe detalii, poti alege un rimel transparent. Acesta intensifica nuanta naturala a genelor si nu poti gresi in aplicarea lui, asa cum se intampla uneori cu mascara neagra. O varianta foarte buna este rimelul cu apa de albastrele, incolor de la BottegaVerde.ro.

Atunci cand iti machiezi ochii in nuante puternice sau in zilele cand vrei sa ai buzele hidratate, fara sa folosesti un ruj sau un luciu de buze, apeleaza la un balsam de buze. Utilizarea sa este extrem de rapida si poate fi reaplicat in orice moment al zilei. Balsamul de buze cu vanilie neagra de la Bottega Verde are o textura foarte moale, cremoasa si placuta, protejeaza si mentine buzele delicat hidratate, cu note vibrante de vanilie neagra. Produsul lasa buzele moi intreaga zi.

2 Farduri colorate

Daca vrei sa iti realizezi un machiaj special, foloseste-te de make-up-ul ochilor pentru a iesi in evidenta. Foloseste nuante pline de viata, care sa se potriveasca atat cu nuanta pielii tale, cat si cu ochii. De cele mai multe ori, persoanele cu tenul deschis la culoare au ochii verzi sau albastri, iar parul este tot intr-o nuanta deschisa. Daca te regasesti in aceste caracteristici, cele mai potrivit este sa folosesti un fard roz sau un fard mov. Foloseste una dintre aceste culori pe toata pleoapa mobila si aplica in pliu o nuanta mai discreta si difuzeaz-o. Poti alege fardul de pleoape trio umed-uscat cu vitaminele A, C, E, nuante de roz de la BottegaVerde.ro.

3 Obraji rozalii

Rozul nu este potrivit doar pentru a-ti machia ochii, ci este perfect si pentru obraji. Un blush roz este perfect pentru pielea deschisa la culoare, iar daca il vei folosi, vei observa cum fata ta va radia si tenul iti va parea mai sanatos. Fardul de obraz baked blush, roz invechit de la Bottega Verde este o varianta perfecta atat pentru zi, cat si pentru seara.

Indiferent de nuanta pielii tale, este important ca toate produsele cosmetice pe care le folosesti sa contina ingrediente naturale, care sa nu dauneze pielii. Filosofia adoptata de Bottega Verde este de a fi in armonie cu mediul si de a folosi decent ingrediente active din natura. De asemenea, toate produsele cosmetice ale companiei, cu exceptia lacurilor de unghii si a parfumurilor, au fost testate dermatologic, iar cele care se aplica in jurul ochilor au fost testate oftalmologic sub control medical.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *