Fard de pleoape mat sau sidefat? 3 sfaturi pentru a face alegerea potrivita!

Daca realizezi un machiaj al ochilor cu farduri profesionale mate, vei obtine cu siguranta un aspect natural, dar nu neaparat unul care se poate remarca prin luminozitate si unicitate. Nuantele sidefate si stralucitoare vor atrage priviri admirative pentru un stil glamour, potrivit pentru lumina reflectoarelor. Descopera 3 sfaturi pentru alegerea fardului de peoaple perfect! Noi te vom ajuta sa-ti alegi cel mai potrivit fard!

Care sunt situatiile care diferentiaza machiajul pentru care optam

Poti alege un fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce, bej auriu. Aceasta pudra extrem de fina creeaza o culoare incredibil de intensa. Are o textura catifelata, cremoasa care se intinde usor, insesizabil pe piele, pentru o aplicare simpla. Este perfecta pentru un efect de iluminare a machiajului, cu nuantele sale compacte, fara a incarca machiajul, confera un look sofisticat si se mentine perfect timp indelungat.

 

Daca esti curajoasa, alege un fard de pleoape lichid cu efect metalic, cafea cu lapte. Experimenteaza adevarate vibratii metalice de inalta seductie cu acest fard lichid. Are o textura moale, catifelata, care se aplica cu o singura trecere a aplicatorului si se estompeaza cu mare usurinta. Acesta ofera performante exceptionale, o culoare metalica intensa si stralucitoare.

In functie de evenimentul la care urmeaza sa participam, atunci ne decidem daca optam asupra unui machiaj indraznet sau natural. Un machiaj stralucitor nu va parea niciodata foarte intens daca il purtam la un eveniment deosebit. Fardul de pleoape Bottega Verde este un produs cu proprietati speciale datorita texturii matasoase, fine, cu aderenta perfecta. Dezvaluie o gama de culori surprinzatoare, intense, uniforme, cu impact stralucitor, pentru un machiaj de durata. Bottega Verde iti pune la dispozitie o gama larga de farduri de pleoape.