Cloudless skin: ponturi pentru ingrijirea tenului conform noului trend coreean

Femeile din Coreea de sud nu doar ca au o frumusete nativa dar sunt si renumite pentru pielea lor perfecta, lipsita de imperfectiuni si vesnic tanara. Acest lucru se datoreaza faptului ca folosesc un ritual extrem de elaborat de ingrijire a tenului, aplicand in jur de 10 produse cosmetice pe zi. De asemenea, acestea au grija de starea lor emotionala deoarece stresul este un inamic al tenului care duce la imbatranirea prematura.

Afla si tu cum poti avea “Cloudless skin”, ultimul trend coreean prin care putem obtine o fata complet curata, fara acnee, pete sau imperfectiuni, chiar si cand suntem demachiate!

Curatarea tenului

Poluarea din marile orase sau urmele lasate de machiaj determina aparitia problemelor tenului. Este indicat ca dimineata si seara sa facem o curatare blanda a acestuia si un masaj delicat pentru a stimula circulatia sangelui si producerea colagenului. Daca vrem sa avem o rutina de ingrijire ca a asiaticelor, specialistii Bottega Verde recomanda folosirea demachiantelor pe baza de retinol, colagen vegatal, ginseng si vitamine. totodata, ultimele tendinte de ingrijire din asia vorbesc si de folosirea solutilor micelare care simplifica demachierea. Este necesar doar sa aplicam putina solutie micelara pe o discheta demachianta iar machiajul dispare ca prin minune!

Utilizeaza o lotiune tonica – are rolul de a improspata si revitaliza tenul dupa curatare si de a indeparta cele mai incapatanate urme de machiaj. Factorii externi tind sa dezechilibreze PH-ul normal al tenului asa ca tonicul vine in ajutorul nostru pentru a-l readuce la normal.

Optează pentru o lotiune tonica cu extract de migdale dulci, care hidrateaza si catifeleaza tenul, lasand fata luminoasa.

Aplica o masca exfolianta pentru fata

Exfolierea ne ajuta sa redam echilibrul pielii prin eliminarea impuritatilor si a celulelor moarte de la suprafata pielii pentru a favoriza o refacere rapida. aceasta procedura se poate realiza mecanic prin folosirea unor bureti delicati sau prin folosirea unor masti exfoliante de fata de 2 ori pe saptamana din extract de kiwi, mar sau piersica pentru un efect energizant.

Utilizeaza o crema de fata hidrantanta

Femeile din asia acorda o atentie deosebite hidratarii, consumand de regula 3 ceaiuri pe zi si aplicand produse speciale pentru hidratarea tenului indiferent de vremea de afara. Preferatele lor sunt cremele pe baza de aloe vera, ulei de migdale sau acid glicolic. Pentru a avea o piele lipsita de pete pigmentare, acestea aplica regulat si o emulsie cu protectie solara. Un alt motiv pentru care coreencele sunt “speriate” de soare se datoreaza faptului ca standardele de frumusete din tara lor pun accentul pe pielea vesnic alba, bronzul nefiind incurajat.

Incearca o crema de fata cu extract de iasomie si ulei de argan, cu textura lejera si reconfortanta acre sa-ti redea hidratarea de care ai nevoie!

Datorita expresilor faciale repetate sau a stresului, pielea sensibila din jurul ochilor are tendinta de a se rida, tocmai de aceea coreencele sunt obisnuite inca de mici sa previna semnele imbatranirii prin aplicarea unei creme de ochi.Totodata, acestea aplica masti speciale pentru a reduce cearcanele si semnele fine de sub ochi. ingredientele indragite de ele fiind vitamina E, acidul hialuronic si extractul din flori de lotus.

Aplica un tratament pentru ochi

Serul pentru ochi reprezinta produsul favorit al femeilor din Coreea deoarece intra rapid in piele si ofera un efect instant de luminozitate si stralucire tenului. in general, acesta trebuie aplicat mai intai in palma iar apoi, prin miscari usoare de tapotare. Opteaza pentru un tratament lifting pentru zona din jurul ochilor cu acid hialuronic si extract de flori de lotus de la Bottega Verde. Acesta va ajuta la reducerea ridurilor fine din jurul ochilor si la mentinerea unui aspect sanatos si tanar al pielii din aceasta zona.

Pastreaza-ti mereu tenul tanar si ai grija de pielea ta folosind produse potrivite pentru aceasta. Bottega Verde utilizeaza principile active ale plantelor in produse cosmetice naturale pentru a folosi darurile naturii in avantajul frumusetii tale.