5 pasi in pregatirea tenului pentru machiaj

Tenul este intocmai ca o panza pentru pictura: daca nu este curat, texturile aplicate nu vor avea efectul scontat! De aceea, curatarea tenului este deosebit de importanta inaintea aplicarii machiajului de zi cu zi, iar o data pe saptamana se recomanda curatarea in profunzime a acestuia, alegand o zi in care sa nu aplici machiaj absolut deloc.

Bottega Verde se implica intens in dezvoltarea de produse care sa actioneze pe principiile legilor naturii si in sensul protejarii frumusetii naturale a femeii. Iata care sunt cei 5 pasi esentiali in curatarea tenului

#1 Curatarea

Curata tenul cu un produs specializat cum este Gelul demachiant exfoliant si purificant cu grepfruit roz. Produsul este un gel proaspat si delicat, ideal pentru curatarea tenului tanar sau cu impuritati. Formula sa speciala de tip gel, imbogatita cu extract de grapefruit roz, are o dubla actiune: datorita prezentei microgranulelor exfoliante, indeparteaza celulele moarte si impuritatile, si, in acelasi timp, ofera, la fiecare aplicare, o senzatie de prospetime si splendoare. Utilizat in fiecare zi, dimineata si seara, reprezinta un ritual de frumusete pentru ten. Avertisment: evitati zona din jurul ochilor si al buzelor. Usuca apoi tenul cu un prosop, tamponand incet, fara sa freci pielea.

gel-demachiant-exfoliant-cu-grapefruit-roz-purificant-pentru-ten-mixt-si-gras-1184420-118442-640

#2 Aprofundarea curatarii: abur

Pregateste intr-un recipient de 1L o infuzie cu flori de musetel si acopera-ti capul cu un prosop, astfel incat aburul ca circule in interior, ca intr-un mic cort. Dermatologii recomanda expunerea la abur timp de 5 minute, dupa care tamponeaza fata cu un disc demachiant. Daca ai tenul uleios, maseaza tenul cu un cub de gheata in miscari circulare pentru a inchide porii si pentru a regla temperatura.

61013107

#3 Scrub

Lasa tenul sa isi revina cateva minute, apoi cu Scrubul delicat cu mar verde vei incepe netezirea pielii. Tenul devine luminos si curatat cu acest tratament parfumat 2 in 1: se poate utiliza ca scrub care se clateste pentru a elimina impuritatile si celulele moarte de pe fata sau se poate lasa sa actioneze cateva minute pentru un tratament mai eficient. Formula sa speciala, cu Alantoina si suc concentrat de mar, este imbogatit cu microgranule calmante care lasa pielea moale si catifelata. Doar 2-3 minute sunt suficiente pentru un ten care infloreste. Avertisment: evitati zona din jurul ochilor si al buzelor.

masca-scrub-mar-verde-exfoliant-delicat-pentru-toate-tipurile-de-ten-1184410-118441-645

#4 Masca hranitoare

Indiferent de tipul de ten, aplicarea unei masti hranitoare este ca o ploaie de vara, revigoranta pentru ten, catifelandu-l. Masca pentru piele pura – cu argila – este un produs ideal pentru a purifica in profunzime fata si gatul, in special in cazul tenului cu impuritati. Este un tratament de utilizat o data sau de doua ori pe saptamana. Foloseste principiul activ al argilei, remediu antic, cu eficacitate garantata care absoarbe impuritatile si sebuumul in exces, pentru a reda tenului luminozitatea. Ideal pentru a purifica in profunzime fata si gatul, in special in cazul tenului cu impuritati, este un tratament de utilizat o data sau de 2 ori pe saptamana. Avertisment! Evitati zona din jurul ochilor si a buzelor.

piele-pura-masca-purificatoare-cu-argila-1035380-103538-671

Daca in schimb, ai tenul stresat si obosit, un boost de energie i-ar prinde bine sub efectul miraculos al magnoliei, masca hidratanta pentru piele deshidratata atenueaza semnele de oboseala si stres si oferind frumusete si bunastare pielii, in special celei deshidratate si mate. Capacitatea extraordinara de hidratare a acidului hialuronic combinat cu extractul de Magnolie, ofera o senzatie de energizare si vitalitate, lasand impresia unui ten mai tonic.

masca-hidratanta-magnolia-antistres-pentru-piele-deshidratata-si-obosita-1185070-118507-661

Odata ce ai trecut prin pasii de mai sus, tenul tau va fi pregatit pentru un machiaj de durata. De multe ori, fie ca te grabesti, fie ca nu cunosti toti pasii, aplici machiajul direct pe piele. Stratul de celule moarte, sebumul, impuritatile si chiar resturile de machiaj ramase din ziua precedenta sunt factori ce ar putea sa iti strice in doua minute machiajul ce l-ai aplicat timp de o ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *