Ingrijirea tenului toamna: 5 sfaturi de care TREBUIE sa tii cont

Pe masura ce zilele devin mai scurte, temperaturile scad si aerul devine mai uscat, pielea poate pierde din hidratarea pretioasa. Toamna este o perioada de tranzitie, iar cele mai bune rutine de ingrijire a pielii de toamna vor corecta orice leziuni de vara care au avut loc si va vor pregati pielea pentru iarna.

Soarele, clorul si apa sarata s-ar putea sa fi avut o influenta asupra pielii pe parcursul verii, asa ca caderea este un timp pentru a exfolia si hidrata.

Astazi ti-am pregatit 5 sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a avea un ten perfect chiar si toamna!

  • Bea mai multa apa

Trebuie sa bei foarte multa apa pentru a mentine tenul hidratat. Cu o cantitate suficient de mare de lichide consumate pe timpul zile, pielea ta va radia, iar micile imperfectiuni, precum cosurile vor disparea cat ai clipi. Incearca sa bei cel putin doi litrii de apa pe zi si vei observa curand o  imbunatatire.

  • Foloseste  lotiune tonica pentru fata

Daca iti doresti ca fata ta sa fie in permanenta fresh si luminoasa, include in rutina ta zilnica de ingrijire o lotiune tonica pentru fata. Nu numai ca pielea ta va fi mult mai radianta, dar va deveni si catifelata. Incearaca Lotiunea tonica marca BottegaVerde.ro ce are ca ingrediente principale mierea si teiul. Reda tenului prospetimea si luminozitatea de care avea nevoie, restabilind echilibrul natural al acestuia. Mierea ofera hidratare si hranire, extractul de tei ofera calmare si protectie. Ideala pentru toate tipurile de piele.

 

  • Aplica o crema intens hidratanta

Pentru a pregati pielea pentru vremea rece de afara este esential sa aplici o crema intens hidratanta ce iti va hrani tenul in profunzime. Diferentele se vor vedea inca de la prima aplicare. Poti incerca crema de fata hidratanta cu extract din orez. Are o textura revigoranta si agreabila care ofera un confort instant si o senzatie minunata de piele mai luminoasa, mai ferma si mai tonifiata. De asemenea, inainte de aplicarea acesteia, poti apela la o crema exfolianta pentru curatarea in profunzime a impuritatilor.

  • Asigura-te ca pielea ta este protejata de razele UV

Chiar daca vara s-a terminat de mult, iar soarele nu ne mai rasfata cu razele lui calde, este important sa folosesti o crema cu factor de protectie UV. In acest fel, tenul ramane protejat si ferit de aceste razele daunatoare. Daca iti doresti o solutie simpla si practica, opteaza pentru un fond de ten care sa contina si factor de protectie. Noi iti propunem Fondul de ten hidratant Skin Voile cu efect de piele perfecta. Este un  fond de ten foarte confortabil, atat de usor si neted, care cu doar cateva picaturi dezvaluie frumusetea tenului, corectand umbrele, porii vizibili, ridurile de suprafata, roseata si tenul gras. Textura „fara greutate”, aproape de neobservat, cu o acoperire luminoasa si catifelata,  uniformizeaza si acopera toate imperfectiunile, lasand un aspect cat mai natural, fara a incarca tenul.

 

  • Nu uita de tratamentele saptamanale

O masca exfolianta pentru fata reprezinta tratamentul ideal pentru rasfatul saptamanal de care ai nevoie. Te va ajuta sa-ti recapeti frumusetea naturala, lasandu-ti tenul revigorat. Masca – Scrub cu samburi de caise reprezinta un tratament de infrumusetare 2 in 1: pulberea granulata, obtinuta din samburii de caisa actioneaza ca un exfoliant lejer  indepartand cu delicatete celulele moarte si impuritatile. Uleiul de caisa, bogat in vitamine, are o actiune emolienta, nutritiva si antioxidanta.

Sanatatea si frumusetea tenului pot fi mentinute chiar si in sezonul rece prin folosirea unor produse de ingrijire potrivite si printr-un stil de viata sanatos. BottegaVerde.ro te asteapta cu cele mai bune tratamente de infrumusetare special concepute pentru tine. Ingredientele active naturale, formulele unice si substantele active patentate constituie secretul Bottega Verde pentru o fata luminoasa, cu un tonus excelent si cu un aspect mereu mai tanar. Intra pe www.bottegaverde.ro si afla secretul frumusetii naturale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *