Afla ACUM ce presupune tehnica double cleansing pentru tenul tau!

 

Probabil ca ai auzit deja de cateva ori despre double cleansing, dar nu stii inca ce prusupune aceasta tehnica. Afla acum tot ce trebuie sa stii despre metoda de curatare pentru un ten fara imperfectiuni!

Double cleansing sau curatarea dubla este piatra de temelie a metodei coreene de ingrijire a tenului. Este cea mai simpla schimbare pe care o poti aduce ritualului tau de ingrijire a pielii si, fara indoiala, unul dintre cei mai importanti pasi, daca te confrunti cu probleme legate de ten.

Daca esti nemultumit de cum iti iese make up-ul sau doar cauti sa iti pastrezi tineretea naturala, aici vei invata cum sa realizezi chiar acasa cuartarea tenului dupa metoda coreeana.

Ce este double cleansing?

Double cleansing semnifica utilizarea a doua tipuri diferite de curatare pentru a elimina impuritatile si pentru a-ti curata intr-un mod eficient pielea. Femeile coreene inteleg ca prin utilizarea unui agent de curatare pe baza de ulei si a unui agent de curatare pe baza de apa, poti indeparta mai mult din impuritati deoarece, acestea patrund in pori si elimina agentii de mediu, iritanti care duc la pierderea elasticitatii si a frumusetii naturale.

Double cleansing si acneea

Daca te lupti cu acnee persistenta, curatarea dubla este o binecuvantare pentru a estompa semnele cosurilor de pe tenul tau. Se poate spune ca tratarea acneei cu ulei nu este tocmai un pas corect, deoarece uleiul este motivul eruptiilor cutanate. Cu toate acestea, sebumul pe care il produce pielea, devine daunator doar atunci cand exista o acumulare excesiva a acestuia, anume cand pielea ta nu a fost curatata corespunzator.

Sebumul este absolut esential pentru sanatatea pielii deoarece ajuta la mentinerea hidratarii si contine Vitamina E. Atunci cand indepartam sebumul cu demachiante dure, care contin alcool si acid salicilic, acestea stimuleaza ca pielea noastra sa produca sebum in exces pentru a se apara. Aceasta supraproductie de sebum amestecat cu celulele de piele deshidratate si moarte duce, cel mai adesea, la infundarea si infectarea porilor.

Putem introduce uleiul demachiant in rutina noastra de ingrijire a pielii, in loc sa distrugem sebumul cu produse de curatare extrem de astringente, care sunt iritante pentru ten. Poti utiliza gelul demachiant cu ulei de macese, de la Bottega Verde, care iti va lasa o piele delicata si catifelata.

Cum sa utilizezi double cleansing

Este bine sa incepi prin a folosi o apa tonica sau micelara pentru a indeparta machiajul de pe fata. Asigura-te ca nu mai ramane nicio urma de machiaj pe tamponul de bumbac. Poti opta pentru apa micelara cu piersici si caise, de la Bottega Verde. Urmatorul pas este sa cureti pielea cu un cleanser care sa ajunga in profunzime iar apoi sa inchida porii. Avand in vedere ca o parte din impuritati a fost eliminata, poti alege un produs mai hidratant. Il poti masa cu delicatete pe fata, iar apoi te poti clati cu apa rece sau calduta, dar in niciun caz fierbinte.

Nu este deloc greu sa folosesti tehnica double cleansing si cu siguranta vei fi multumita de ea, deoarece tenul tau va fi mult mai hidratat si curat. Este important sa acorzi tenului tau atentie si sa-l rasfeti cu cele mai bune produse. De aceea, Bottega Verde iti pune la dispozitie o gama larga de cosmetice, pe care s-ar putea sa le indragesti. Intra pe site-ul nostru www.bottegaverde.ro pentru a afla mai multe informatii despre produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *