Rozaceea: 3 sfaturi utile pentru a o tine sub control!

Te numeri printre persoanele care se confrunta cu aceasta problema si nu stii ce sa mai faci pentru a scapa de disconfort? Aceasta afectiune este din ce in ce mai frecventa in randul femeilor. Nu trebuie sa iti faci probleme ca nu stii cum te vei descurca in aceasta situatie, trebuie doar sa gasesti sfaturile potrivite pe care sa le urmezi. Poti afla acum cateva secrete care te vor ajuta sa treci peste aceasta problema.

1. Eliminarea factorilor care influenteaza aceasta afectiune

De cele mai multe ori, persoanele care se confrunta cu aceasta afectiune sunt supuse la disconfortul venit in urma petelor rosiatice de pe fata acestora. Fie ca sunt in jurul nasului, al obrajilor sau chiar pe frunte, aceste pete persista cateva zile. Fie din cauza diverselor activitati pe care le realizam pe parcul unei zile, fie din cauza a ceea ce mancam si bem. Asadar, este bine ca atunci cand apar aceste peste sa notam undeva principalele activita sau ceea ce am mancat pe parcursul zilei, pentru a stii ca pe viitor sa renuntam la ele. Daca vrei sa ai grija de fata ta, chiar si in momentul in care te confrunti cu aceasta problema, poti alege crema seboechilibranta cu extract de salcie de la BottegaVerde.ro ce poate fi un bun tratament pentru rozacee. Extractul de salcie ajuta in la echilibrarea sebumului, dar si la hidratare si catifelare. Textura cremoasa se potriveste pentru toate varstele si toate tipurile de ten. Elimina mancarea nesanatoasa, in primul rand, pentru ca mai devreme sau mai tarziu ea ne va cauza probleme pe care poate le vor rezolva mult prea greu.

2. Utilizarea cremelor de protectie solara

Ultravioletele A si B, dar si cele infrarosii pot cauza si ele aparitia si accentuarea rozaceei. De aceea, avem un motiv in plus pentru a folosi crema pentru protectie solara. Pe timpul verii nici nu se pune problema de utilizarea unei creme pentru protectie solara, de cel putin 15 SPF. Dar inca nu toate persoanele stiu ca si iarna, chiar daca poate soarele nu isi face simtita prezenta foarte mult, razele ultraviolete sunt prezente si pot cauza aparitia rozaceei. Pentru a scapa de grija aceasta, puteti folosi crema de fata, antioxidanta, cu maxnolia si ulei de argan de la BottegaVerde.ro. Aceasta crema pentru ten sensibil se potriveste persoanelor de toate varstele si ofera tenului o protective de lunga durata. Nu pleca din casa fara a utiliza crema pentru protectie solara! Poate pe moment nu realizezi cat de necesara este utilizarea acesteia insa, cu siguranta este mai bine sa iei masuri de prevenire a unei probleme decat sa te gandesti cum vei rezolva o problema deja aparuta.

3. Evitarea produselor abrazive sau exfoliante

In general, dar mai ales in perioadele in care ne confruntam cu problema rozaceei, este de preferat sa evitam produsele abrazive sau exfoliante, intocmai pentru a nu provoca aparitia petelor si mai mult decat sunt deja. Tenul are nevoie de hidratare si reimprospatare in orice moment al zilei, dar mai ales in perioadele in care tenul nostru se poate confrunta cu astfel de probleme. Crema de fata hidratanta si nutritiva, cu extract de aloe vera de la BottegaVerde.ro vine in ajutorul persoanelor ce se confrunta cu aceasta problema. Dupa cum spune si numele, Aloe Vera ajuta la hidratarea tenului datorita proprietatilor extraordinare emoliente si calmante provenite din sucul sau. Delicata si parfumata, crema de la BottegaVerde este potrivita si perfecta in special pentru perioadele in care tenul nostru se confrunta cu aceste probleme si cu un grad ridicat de disconfort.

Indiferent de tenul pe care il ai, dar in special pentru persoanele cu ten sensibil, nu uita sa folosesti produse potrivite tipului de problem ape care o ai. Aceste produse trebuie sa tea jute sa treci peste aceste afectiuni, nu sa agraveze situatia. Alege un stil de viata sanatos, care te va scuti de aceste probleme.

Bottega Verde iti pune la dispozitie numeroase tratamente si creme benefice in aceasta problema. Toate aceste cosmetice utilizeaza principii active ale plantelor din care sunt facute, cu scopul de utiliza darurile naturii in scopul frumusetii tale. Pastreaza-ti tenul sanatos si tanar si ai grija de corpul tau cu produsele Bottega Verde de inalta calitate.