5 lotiuni si creme de corp perfecte pentru tipul tau de piele

 

  Chiar daca esti sau nu fan al cremelor sau lotiunilor de corp, acestea au grija de pielea ta, o hidrateaza si lasa un miros placut pe piele. Ingrijirea corpului ar trebui sa fie la fel de importanta precum atentia pe care o oferi zilnic tenului tau. Aceste produse cosmetice, sub forma de creme de corp, lapte de corp sau lotiuni, pot ajuta in tratarea unui mare numar de probleme ale pielii, de la arsuri solare si pana la hranirea epidermei cu

tendinta de uscare.

  O crema pentru corp buna poate penetra pielea conferindu-i acesteia o bariera care impiedica umiditatea sa se piarda. Scopul principal al unor creme de corp este de a hidrata si ingriji orice parte a corpului, cu precadere zonele expuse la conditiile de mediu, care se usuca mai repede (maini, picioare).

Creme si lotiuni hidratante pentru corp Bottega Verde ingrijesc pielea eficient, rasfatand-o datorita texturilor cremoase, emoliente si a unor parfumuri discrete si speciale. Iată mai jos 5 creme si lutiuni ce nu ar trebui sa lipseasca din casa ta:

  Incearca sa eviti produsele pentru corp care au in compozitie multe ingrediente ce pot duce la iritatii, precum colorantii sau parfumurile, si mergi pe solutii cat mai naturale. Prezente intr-o gama foarte variata de produse si ingrediente, cremele si lotiunile de corp Bottega Verde au grija atat de sanatatea si aspectul pielii tale, preocupandu-se de hidratarea, energizarea, regenerarea, hranirea si vitaminizarea acesteia.