4 trucuri pentru ca mirosul parfumului tau sa reziste

Cine nu-si doreste ca aroma preferata sa persiste pe piele cat mai mult? Parfumul este unul dintre  produsele care nu lipseste din rutina zilnica a oricarei femei.

Mai jos iti prezentam 4 trucuri pentru ca mirosul parfumului vostru sa se mentina cat mai mult timp.

Aplica parfumul in straturi

De obicei, un parfum face parte dintr-o intreaga gama de produse, cum ar fi: gel de dus, parfum deodorant, crema pentru corp. Pentru a mentine cat mai mult mirosul pe piele ideal ar fi sa incepeti cu gelul de dus. Gelul de dus cu extract de violete este un produs cremos si catifelat care iti invaluie corpul intr-o atmosfera calda, catifelata cu parfum atemporal. Vei simti si vei imbraca aroma de violete pe corpul tau, pentru un parfum proaspat si delicat.

Parfum deodorant

Dupa ca ai facut dus cu produsul din aceeasi gama, foloseste parfumul deodorant si pulverizeaza pe corp. Parfumul deodorant cu aroma de violete te va ajuta sa amplifici mirosul si va lasa pielea aromata si protejata pe toata durata intregii zile. Opteaza pentru produse cu ingrediente naturale deoarece ingredientele pe care le contin produsele cosmetice nu se obtin prin tratamente chimice, astfel incat pericolul absorbtiei in organism a substantelor chimice este aproape inexistent.

Combina cu o lotiune sau o crema pentru corp

Aplica crema pentru corp inainte de a pulveriza parfumul. Poti folosi produsul pe unele zone sau pe intreg corpul pentru o hidratare intensa. Crema de corp cu extract de violete si ulei de migdale dulci este un produs fara parabeni care intra rapid in piele si o lasa aromata si delicata. Aroma sa delicata de violete invaluie simturile intr-o atmosfera unica si inconfundabila fara cusur. Apoi pulverizati parfumul si veti simti aroma acestuia pentru o perioada indelungata.

Nu freca

Cu siguranta, majoritatea dintre voi dupa ce aplicati parfumul in special in zona incheieturilor, obisnuiti sa frecati. Acest lucru este total nepotrivit si inutil  deorece atunci cand frecati moleculele de parfum se sparg si din acest motiv nu persista atat de mult mirosul.
Creeaza povesti parfumate si invaluie-ti corpul in aromele preferate. Pentru mai multe arome de parfum, vizitati BottegaVerde.ro.

Credit photo: guu.vn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *