Cele mai aromate 5 creme de corp pe care trebuie sa le ai

Putine lucruri sunt mai placute decat sa fii invaluita din cap pana in picioare de miresme ce iti incanta simturile. Cremele de corp sunt, cu siguranta, cele mai la indemana produse, atunci cand vrem sa ne bucuram de o suita de beneficii pentru pielea noastra – catifelare, tonifiere, hidratare si parfumare! Trebuie sa recunoastem, bucuria ce vine aprope instant odata cu aplicarea lotiunii pe corp se datoreaza, in mare parte, aromei acesteia. Si cum orice motiv de bucurie este bine-venit, noi am selectat pentru tine  5 dintre cele mai frumos aromate creme pentru corp, ce te vor duce atat pe tine, cat si pe cei din jurul tau, intr-o adevarata calatorie a simturilor.

 Cocos – crema de corp cu lapte de nuca de cocos 

Nucile de cocos par a fi rupte din raiul produselor de infrumusetare, daca ne gandim la toate calitatile pe care le contin. De la aroma delicioasa, extrem de placuta, pana la proprietatile hranitoare indubitabile ale uleiul de cocos, ai toate motivele sa introduci in ritualul tau de ingrijire o crema de corp pe baza de ulei sau lapte de cocos. Daca vrei sa te bucuri de amandoua, incearca  crema de corp cu lapte de nuca de cocos – un adevarat elixir de infrumusetare, ce contine atat ulei de cocos virgin pentru hranire si protectie, cat si lapte de cocos, pentru catifelare si netezire si evident,  aroma exotica.

  Lavanda – crema de corp cu extract de lavanda 

Atunci cand simti nevoia sa te relaxezi,  poti gasi un adevarat sprijin in uleiul esential de lavanda. Acesta a fost folosit de secole pentru terapii pentru reducerea stresuluii, imbunatirea calitatii somnului si chiar vindecarea unor afectiuni precum anxietatea.  Pe langa asta, extractul de lavanda are puternice proprietati tonifiante, asa  ca de ce sa nu profiti de asta prin simpla aplicare a cremei de corp cu extract de lavanda italiana si miere ? Generoasa in continut, aceasta este potrivitia pentru masaj, rasfata pielea si ii confera un parfum deosebit. Formula sa hidratanta si emolienta este bogata in ingrediente active naturale, printre care extractul de lavanda din culturile din muntii Apenini, ulei de cocos, miere si ulei de Argan.

Aroma luxurianta a magnoliei negre 

Parfumul magnoliei negre este cu siguranta unul deosebit, plin de senzualitate si rafinament. Potrivit si pentru cele mai pretentioasa gusturi, acesta adauga o nota  de eleganta, indiferent de situatie.  Incearca laptele de corp  din gama nectaruri pretioase – magnolie neagra  pentru un adevarat desfat al simturilor. Emolient, hidratant si  imbogatit cu ulei de migdale dulci, acesta iti va lasa pielea fina ca matasea si te va invalui  intr-o aroma unica.

Extractul de cacao si aroma de ciocolata 

Din categoria ingredientelor ce sunt incredibil de hranitoare  si aproape ca iti transforma pielea intr-un desert delicios, face parte si untul de cacao. Pe langa aroma bogata si de-a dreptul irezistibila, trebuie sa stii ca untul de cacao are o mulțime de beneficii pentru piele, printre care stimularea  producției de colagen, hidratarea intensiva  a pielii, tratarea și estomparea cicatricilor, calmarea  iritatiilor, prevenirea si estomparea vergeturilor.  Pentru un aspect stralucitor si o textura catifelata, foloseste dupa fiecare dus,  laptele de corp cu unt de cacao. Incantator  pentru piele și simțuri, acesta are o  textura  minunata care intra imediat in piele,  oferindu-i hidratare si imbratisand-o cu delicatul sau parfum.

Transforma fiecare zi intr-o ocazie speciala, folosind produse de infrumusetare ce au grija atat de sanatatea si aspectul pielii tale, cat si de starea ta de spirit. Lasa-te rasfatata si insiprata de natura si integreaza in ritualul zilnic de ingrijire cat mai multe produse de calitate, pe baza de ingrediente naturale.

O varietate foarte larga de produse te asteapta pe  BottegaVerde.ro, magazinul online de ierburi medicinale si cosmetice, ce a luat fiinta acum mai bine de 40 de ani, in inima Toscanei, regiunea cu una dintre cele mai frumoase expresii ale naturii italiene.  Bucura-te de eficacitatea celor peste 300 de ingrediente naturale, alese din intreaga lume si selectionate cu mare gija, din culturi organice, pentru ca tu sa te bucuri de tot ce are mai bun natura de oferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *