O lume perfecta: Cadouri de Craciun de la Bottega Verde

banner craciun bottega verde

Acest articol a aparut prima data pe O lume perfecta.

Mai sunt 10 zile pana la Craciun si am intrat deja in febra cumparaturilor. Anul acesta am de cumparat o multime de cadouri pentru familie si prieteni. Pentru ca am incercat deja o multime de produse de la BottegaVerde.ro si mi-au placut foarte mult, mi-am zis ca as putea achizitiona de aici toate cadourile mai ales ca vor fi disponibile peste 1000 de seturi cadou. Si asta nu este tot! Toate aceste seturi vor avea reduceri de pana la 67%.

Stiu pe cineva innebunit dupa ciocolata, ca si mine, asa ca sunt sigura ca se va bucura de Setul cadou Ciocolata cu gel de dus si lapte de corp cu parfum de ciocolata.

Trebuie sa va spun ca folosesc, deja, gelul de dus cu ciocolata si este o adevarata placere sa ii simti mirosul. Este delicat cu pielea, cremos si imi place ca parfumul lui intra imediat in piele si persista cateva ore. Sunt tare curioasa de crema de corp… Oricum o voi achizitiona si eu in curand.
Sa va faceti o idee despre aroma gelului de dus:

  • note de varf: nuc, migdale, alune;
  • note de mijloc: ciocolata, caramele, de nuca de cocos;
  • note de baza: vanilie, heliotrop si mosc alb.

Bineinteles ca odata testate, unele produse le recomand cu mare drag daca mi-au placut asa cum e in cazul celor de la Bottega Verde. La ultima comanda mi-am achizitionat si samponul proteine de matase pentru ca mi-am dorit un par mai matasos si care sa fie mai usor de pieptanat. Acum il gasiti la pret redus in varianta de set cadou – Proteine de matase – Sampon si balsam de par cu proteine de matase.

Trebuie sa va mai recomand si pachetul special Craciun Iris Alb. Din acest pachet am achizitionat deja, cu alta ocazie, crema de corp cu iris alb si luciul de buze stralucitor. Avusesem eu, de mult, o crema de corp cu iris si imi aminteam ca miroase bine asa ca m-am gandit sa imi comand una de la Bottega Verde sa vad cum e.  Am ramas placut impresionata de parfumul placut, persistent si de textura cremoasa care mi-au depasit asteptarile. Luciul de buze este incolor, are consistenta de gel care nu curge de pe buze dar nici nu se lipeste. Eu il folosesc dupa ce ma rujez pentru ca imi place sa le dau buzelor stralucire si astfel sa le scot in evidenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *