Seturi Cadou Femei: Kituri ideale pentru o îngrijire completă

 Este plăcut să te gândești, dar mai ales să primești cadouri indiferent de anotimp și independent de ocazii. Cu un cadou reușit poți surprinde pe cineva și îl poți face fericit. De aceea, atunci când vrei să oferi cuiva un cadou, gândește-te și dacă ție ți-ar plăcea să îl primești. Este un mecanism care funcționează, iar produsele cosmetice de îngrijire sunt cadouri cu care poți să impresionezi pe oricine și mai ales femeile. Oricărei persoane căreia îi place să se îngrijească și mai ales orice femeie se va lăsa cucerită de produse cosmetice de calitate, sub forma unor seturi cadou femei din ingrediente naturale și care se vor dovedi un alint și un răsfăț pentru simțuri. 

 Aceste seturi cadou femei te pot ajuta să nu mai ai probleme pe ultima sută de metri, mai ales că poți alege online, din game variate de seturi cadou femei, pe care le poți cumpăra mamei, celei mai bune prietene, surorii sau iubitei tale. Fie că este vorba de seturi complete de îngrijire împachetate în cutii atractive, de pachete specializate pentru îngrijirea corpului, de seturi de produse pentru machiaje în trendurile de sezon ori de parfumuri irezistibile, oricare dintre ele poate reprezenta un cadou inspirat.

Seturi cadou îngrijire corp Vaniglia Nera – Kituri care-ți trezesc simțurile

Alege dintre seturi cadou femei, unul care să îi ofere persoanei dragi momente de delectare și care să îi arate că te-ai gândit într-adevăr la ea. Poți opta pentru o variantă rafinată de cadou, precum seturi cadou femei îngrijire corp cu extract de vanilie neagră, de care orice femeie se va îndrăgosti instantaneu. Mirosul inconfundabil de vanilie neagră este o simfonie de senzualitate și dulceață, care învăluie simțurile cu sugestii delicioase, delicate fructate și florale. Gama Vaniglia Nera se absoarbe rapid în piele, lăsând pielea catifelată și aromată timp îndelungat. 

Aceste seturi cadou femei create special pentru cei ce iubesc vanilia în varianta sa senzuală, au formula cu vanilie neagră îmbogățită cu alte ingrediente active, făcând astfel răsfățul mai intens și mai eficient. 

 

  • Seturi cadou femei hidratare corp cu extract de vanilie neagră și unt de sheaGel de duș cu spumă delicată + Parfum deodorant pentru piele catifelată, netedă și parfumată + Cremă de corp, cu extract de vanilie neagră și unt de shea. Extractul de vanilie în combinație cu hrănitorul unt de shea oferă o acțiune stimulantă, moale și delicată, hrănind pielea și menținând-o mătăsoasă și hidratată.
  • Seturi cadou femei îngrijire corp cu extract de vanilie neagră și ulei de migdale dulci – Gel de duș delicat + Unt de corp cu vanilie neagră și ulei de migdale dulci + Săpun lichid, hidratant, un adevărat tratament de înfrumusețare. Formula îmbogățită cu ulei de migdale dulci are un plus de proprietăți de hidratare și emoliente. Untul de corp cu vanilie neagră și ulei de migdale dulci este delicat, cremos și extrem de plăcut la atingere. Hrănește și înmoaie pielea, lăsând-o incredibil de mătăsoasă.
  • Seturi cadou femei hidratare corp cu extract de vanilie neagră și ulei de argan –Gel de duș care protejează echilibrul natural al pielii + Apa de toaletă cu aromă de vanilie neagră, care învăluie pielea într-un parfum delicios + Cremă de mâini, intens hidratantă, cu extract de vanilie neagră și ulei de argan, pentru un confort absolut, regenerat și hidratat al pielii. Sunt cadouri rafinate cu un parfum somptuos și senzual, ce hrănesc pielea și o învăluie cu o textură moale și catifelată. 

 

Seturi cadou îngrijire corp Mar Morto – Kituri pentru relaxare și un corp tonifiat

Pentru clipe răsfăț în confortul propriei locuințe și pentru un ritual de tonifiere poți să alegi unele din cele mai complexe și complete seturi cadou femei, seturi pe bază de săruri din Marea Moartă – Mar Morto. Sărurile de la Marea Moartă își au originea din cunoscutul lac de sare în care s-au concentrat de sute de ani substanțe active prețioase. Este cunoscut deja faptul că tratamentul cu săruri și nămol conferă pielii frumusețe, ajută la menținerea perfectă a echilibrului și sănătății. Acest lucru este posibil datorită unui proces de osmoză care ajută la eliminarea lichidului excesiv din țesuturi. Unicitatea apei din Marea Moartă este dată de conținutul extraordinar de sare. Această concentrare de oligoelemente se datorează salinității foarte crescute, de 10 ori mai mare decât cea din oceane datorită evaporării apei și precipitării sării cu o concentrare de substanțe active de 27% comparativ cu media de 3% din alte săruri marine.

Un set cadou femei anticelulitic cu săruri din Marea Moartă este ideal pentru a scăpa rapid de celulită în doi pași. Procentul ridicat de minerale (magneziu, potasiu, sodiu, calciu) conținute în aceste săruri le face perfecte pentru o sesiune de spa relaxantă, în care să lupți împotriva celulitei. Pielea rămâne extrem de catifelată și tonifată, iar parfumul unic al gamei Mar Morto persistă ore în șir și provoacă o stare de liniște și relaxare. Setul conține Tratament intensiv anticelulitic cu săruri din Marea Moartă și Pronalen și Lapte de corp tonifiant cu săruri din Marea Moartă. Altă variantă conține Gel de duș tonifiant cu săruri, cu parfum și efect revigorant și Scrub pentru corp cu săruri din Marea Moartă. Astfel poți combate celulita inestetică într-un mod plăcut și vei încerca produse noi.

Există mai multe seturi cadou femei cu săruri de la Marea Moartă, anti celulitice, pentru tonifiere, hidratare, curățare și revigorare. Fiecare este compus din mai multe produse care pot fi asociate și care vor aduce, pe rând, răsfățul la alt nivel și vor crea dependență.

 

 

Toate aceste seturi cadou femei sunt adevărați aliați ai frumuseții care lasă pielea curată, hidratată, regenerată și relaxată. Formula cu săruri din Marea Moartă este perfectă pentru toate tipurile de piele. 

Seturi cadou îngrijire corp Uva RossaKituri cu antioxidanți pentru anti-îmbătrănire

Produsele de îngrijire a corpului impresionează prin parfumul lor, precum și prin efectul asupra pielii, care rămâne protejată și intens hidratată. Pielea are nevoie de regenerare, iar aceste seturi cadou femei sunt potrivite pentru exfoliere, curățare delicata și hidratare. Strugurii roșii cultivați pe Palatul Massaini Bottega Verde își iau ingredientele active dintr-o zonă predestinată cultivării lor. Uleiul din sâmburi de strugure, bogat de polifenoli are o formulă care este ușor absorbită de piele, accelerează regenerarea celulelor pielii, dar are și proprietăți antiseptice și hidratante. Formula cu extract de struguri roșii este ideala pentru pielea normală și uscată.

Aceste seturi cadou femei sunt un răsfăț continuu datorită produselor pe care le conțin.

  • Seturi cadou femei cu extract de struguri roșii pentru hidratare – Lapte de corp + Scrub pentru corp creat special pentru nevoile de hidratare și regenerare ale pielii tale. Particulele exfoliante din scrub curăță delicat celulele moarte și impuritățile de pe corp, fără să irite pielea, iar textura plăcută de gel lasă pielea incredibil de moale și elastică.
  • Seturi cadou femei cu extract de struguri roșii pentru îngrijire – Gel de duș cu spumă delicată pentru o piele revigorată și strălucitoare + Lapte de corp hidratant și catifelat care îți va lăsa pielea moale și elastică.
  • Seturi cadou femei cu extract de struguri roșiiGel de duș cu spumă delicată + Unt de corp antioxidant, cremos și hidratant, care ameliorează instantaneu senzația de uscăciune și deshidratare, lăsând pielea moale și catifelată. Formula îmbogățită a untului de corp cu ceară de albine, unt de cacao și extract de struguri roșii de la Palatul Massaini, menține frumusețea și prelungește delicatețea pielii

Bottega Verde îți pune la dispoziție o varietate de seturi cadou femei pentru îngrijirea corpului, care impresionează prin calitățile lor. Acestea sunt produse folosite pentru hidratarea, tonifierea, curățarea, revigorarea și îngrijirea corpului, motiv pentru care devin imediat cadoul ideal pentru absolut oricine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *