By Dee makeup: Vinerea imbulinata

notd
Articolul original se poate gasi pe blogul: http://bydee-make-up.blogspot.ro/2016/09/vinerea-imbulinata-89.html.
Hello ladies,
     O noua zi de vineri, aduce cu ea o noua imbulinare!
     Chiar daca nuantele vesele mai au putin si ma ataca in acest moment, pentru postarea de astazi am optat pentru culori intense si mai inchise. Mi-era dor de o manichiura „dark” care sa iasa in evidenta asa ca in momentul in care am realizat ca imbulinarea bate la usa n-am mai stat pe ganduri si am actionat.
    Am inhatat primele nuante care-mi faceau cu ochiul si apoi am inceput sa ma joc. Ideea unei manichiuri simple imi incoltea in minte asa ca n-am stat sa mai analizez situatia ci am aplicat cate trei bulinute ordonate pe fiecare unghie si m-am bucurat de ceva deosebit.
    Rezultatul? Priviti mai jos!
buline
  Top coat-ul cu stralucitor efect de gel de la Bottega Verde a fost o surpriza pentru mine. Imi doream un nou partener care sa ma ajute sa obtin luciul de oglinda care imi place atat de mult si l-am gasit! Imi place foarte mult deoarece indiferent de cantitatea pe care o aplic, efectul este acelasi – luciu intens.
L-am supus testelor, folosind o cantitate mai mare si am observat ca nu afecteaza rezistenta manichiurii si m-am bucurat sa observ ca nu face bule. Am rasuflat usurata si l-am plasat in zona favoritelor mele si mi-am spus: O sa il folosesc cu drag pana la ultima picatura!
     Are o cantiate de 10ml, pretul sau este de 28 lei si… cei de la Bottega Verde mi-au oferit un cod de discount asa ca primele 20 de persoane care plaseaza o comanda pe site vor beneficia de o reducere de 10% folosind codul BYDEE inainte de finalizarea comenzii.
top-coat-bottega-verde vinerea-imbulinata
Ce parere aveti despre manichiurile simple dar care au acel ceva care sa iasa in evidenta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *