Beauty Stories by Beauty Barometer: Vanilie neagra Bottega Verde

bottegaverde-vanilieneagra-ciocolata-geldedus-beautybarometer-septembie2016-review-1080x580bottegaverde-vanilieneagra-ciocolata-geldedus-beautybarometer-septembie2016-review

Varianta originala a articolului poate fi citita pe Beauty Stories by Beauty Barometer.

Vanilie neagra Bottega Verde nu inseamna vreo prajitura pe care sa o savurezi int-un weekend lenes, ci un gel de dus pe care eu l-as recomanda pentru o seara gurmanda. Gelurile de dus parfumate revin pe raftul de la baie in toate formele si in toate aromele. Cand e vorba de arome vanilate, cred ca as putea sta sub dus numai de dragul de a le incerca pe toate.

Cea mai recenta descoperire vanilata este gelul de dus Vanilie Neagra de la Bottega Verde. Descrierea oficiala ne anunta ca ne vom invalui de un dus cremos. Acest gel de dus curata delicat cu ajutorul spumei cremoase si parfumate, lasa pielea parfumata si catifelata, datorita extractului de vanilie neagra . O creatie speciala in care s-a adunat toata senzualitatea vaniliei negre si dulceata extractelor de fructe si flori. Are formula delicata, imbogatita cu extract de vanilie neagra stimulatoare pentru o piele care infloreste de frumusete, mai catifelata si mai ingrijita.

Si desi nu este vorba de un parfum, trebuie sa stiti care sunt notele care compun aroma acestui gel de dus: Note de varf, dulci si aromatice: flori de vanilie, lapte de cocos si cafea boabe. Note de mijloc din fructe florale: tuberoza, flori de heliotrop, piersici si zmeura. Note de baza: patchouli, malț, fructe de padure si note de mosc. In gama exista si un body spray, un ulei de corp, o crema de maini si chiar un parfum, impreuna ar multumi pe orice impatimita dupa vanilie. Te deturneaza de la ciocolata, asta o zic eu, obsedata si de ciocolata. Ca idee, la Bottega Verde gasiti si niste produse delicioase cu aroma de ciocolata.

bottegaverde-vaniglianera-geldedus-review-beautybarometer-septembrie2016bottegaverde-vanilieneagrabottegaverde-vanilieneagra-geldedus-review-beautybarometer-blogdebeauty-septembrie2016

Produsele Bottega Verde sunt o mica oaza de parfum pe noptiera ta sau in baia ta, nu prea mai poti renunta la ele dupa ce incepi sa te bucuri de ele. Le gasiti online, pe magazinul online Bottega Verde si am o mica supriza pentru voi.

1 Comment

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *