Choose to shine: Primul meu contact cu Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Choose to shine.

Bottega Verde este un brand de care auzisem de ceva timp aici, in blogosfera. M-a tentat de la primul review citit. Recunosc ca ambalajele lor dreamy au fost primele care mi-au atras atentia insa faptul ca sunt atat de laudate mi-au starnit curiozitatea la maxim.
Primele mele produse Bottega Verde le-am ales cu mare grija pentru ca mi-am dorit sa incerc lucruri despre care nu s-a mai scris deja, incercand sa tin totusi cont si de necesitatile mele.
Au o gama foarte variata in special la categoria de produse de ingrijire a corpului unde sunt disponibile zeci de arome de geluri de dus, unturi de corp, scruburi si alte minunatii.
Primul produs despre care vreau sa va vorbesc este masca pentru fata din gama Piele Pura. Este o masca pentru tenul cu imperfectiuni care promite sa il curete in profunzime si sa reduca aparitia acestora. Avand argila in compozitie mi-am spus din start ca trebuie sa o am pentru ca iubesc mastile cu argila, iar daca si voi sunteti fane atunci sa treceti si aceasta masca pe lista pentru ca este mult mai blanda decat orice alta masca pe baza de argila pe care am incercat-o.
Odata cu venirea frigului va sfatuiesc sa renuntati la produsele astringente care actioneaza atat de violent incat fac fata sa se inroseasca si sa dea senzatia de piele care strange. Consider ca aceasta masca este perfecta pentru persoanele care nu se pot desparti de argila nici macar iarna pentru ca nu mi-am simtit pielea deshidratata absolut deloc. Nu mi-a cauzat senzatia de intepaturi sau mancarime, ci dimpotriva, am simtit cum imi calmeaza pielea.
Cel de-al doilea produs este unul de care v-am vorbit deja in articolul „Top 5 produse sub 35 de lei„. Este vorba despre parfumul deodorannt cu Neroli. Asa cum am spus si acolo, il ador pentru versatilitatea lui pentru ca il pot folosi in nenumatate feluri. Miroase superb. Consider ca mirosul lui asemanator portocalelor este perfect pentru perioada Sarbatorilor de iarna. Pretul lui de doar 23 lei il recomanda si el. Este un best buy la acest pret. Sincer!
Ultimul produs adaugat in cosul de cumparaturi a fost un scrub cu cocos, dar pentru ca pana la momentul livrari coletului catre mine a disparut de pe stoc, fetele de la Bottega Verde au fost suficient de dragute incat sa ma sune pentru a ma intreba daca vreau sa il inlocuiesc cu alt produs. Am ales tot un scrub, insa cu menta, gandindu-ma la zilele de luni in care mi se pare ca pana si cafeaua mea are nevoie de o cafea. Am considerat ca acest produs imi va da un boost de energie pentru a ma ajuta sa imi duc la capat tonele de task-uri pe care le am in ultimul timp. Si nu am gresit. Este un scrub super refreshing, iar pe langa acest aspect este si foarte eficient desi particulele abrazive sunt destul de fine. Are o consistenta de gel ceea ce ma face sa cred ca si la vara imi va fi cel mai bun prieten. Este extrem de revigorant si lasa pielea super, super fresh. Oare de cate ori am folosit: fresh, refreshing, revigorant, energizant in acest paragraf? :)) Ati prins voi ideea. I love it!
Dupa cum puteti observa, in imagine se mai regaseste un produs. Asta pentru ca la fiecare comanda Bottega Verde face cinste cu inca un produs in functie de valoarea cosului de cumparaturi. Mie mi-a revenit un sapun cu lavanda care acum imi parfumeaza baia foarte puternic. Desi nu ma dau in vant dupa lavanda, mirosul acestui sapun imi place enorm (probabil pentru ca nu prea regasesc lavanda in el). Are un miros unisex suuuper tare pentru care voi recumpara acest sapun daca va fi scos din aceasta promotie. 😀
Dupa acest prim contact cu Bottega Verde s-a intamplat ceva foarte ciudat. In loc sa mi se reduca acea curiozitate, a crescut si imi doresc sa incerc extrem de multe produse, in special pe cele din gama Piele Pura. Chiar m-au impresionat prin eficienta lor.
Ar fi super tare daca ar deschide si un magazin fizic pentru ca au o gramada de produse si l-ar putea umple lejer. Hei, Bottega Verde! Ce ziceti?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *