Strumfette: Vanilie by Bottega Verde

postcard_fata_148x105_bleed3mm

Acest articol a aparut prima data pe Strumfette.

Lunile fug ca un sul de frunze tomnatice, care alearga catre iarna. Intre timp am dat o noua comanda pe Bottega Verde si de aceasta data am intins mana dupa vanilie.

Imi place vanilia si cele mai recente descoperiri vanilate sunt de la Bottega Verde: apele de toaleta Vanilie neagra si Petale de vanilie.

Cel de Vanilie neagra este un parfum dulce, misterios, picant.
note de varf: dulce, aromatice: flori de vanilie, lapte de cocos si seminte de cafea;
note de mijloc: fructate, florale: tuberoza, flori de heliotrop, piersica si zmeura;
note de baza lemnoase: paciuli, malt, boabe de vanilie si mosc

Descriere oficiala:
Prin definitie feminin si intrigant, acest produs este construit in jurul magiei vaniliei negre, alaturi de eleganta misterioasa si cuceritoare a orhideei, extrem de indragita de-a lungul timpului pentru gratia petalelor sale si pentru dulceata fermecatoare a parfumului sau, fiind leagan mangaietor de vise si regina absoluta a celor mai profunde emotii. Este dominat de note dulci si rafinate, dansand in jurul unui buchet de flori, in care se furiseaza vibratii delicioase si delicate de fructe, trezind eleganta naturala a fiecarei femei.

Ambalajul este clasic. Sticla este micuta si transparenta. Persistenta este medie, de cateva ore, pentru o apa de toaleta este mai mult decat ok.  Aroma este relativ intensa.

Petali di Vaniglia este un parfum nou, lansat in acest an.
note de varf: vanilie, portocale dulci, pelin, ceai alb;
note de mijloc: piper negru, vanilie;
note de baza: malt, boabe de vanilie, ambrette (seminte de mosc), mosc alb

Descriere oficiala:
Dulce si delicat precum petalele catifelate de vanilie, invaluie pielea gratios si lejer intocmai celei mai valoroase matasi; minunata simfonie olfactiva, seduce prin prezenta portocalelor dulci din Sicilia si a notelor fine de ceai alb si pelin; inima sa adaposteste divine acorduri de condimente, invaluite in dulceata vaniliei, devenind un caleidoscop de emotii pentru a trezi o deosebita stare de bine cu fiecare picatura care atinge pielea;

Sticluta este la fel ca a precedentului. Apa de toaleta este mai persistenta.

Sigur, fiecare din noi percepe parfumurile in mod diferit. Tine de ph,  chimie, uleiuri, mixuri si mai ales preferinte personale.  Daca iti place vanilia aceste alegeri cred ca vor fi pe placul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *