Lucruri privite de jos in sus: Review: Sapun cu extract de vanilie si antiperspirant roll-on de la Bottega Verde

15192647_1356063167759422_600300291211604254_n

Acest articol a aparut prima data pe Lucruri privite de jos in sus.

Produsele de la BottegaVerde.ro m-au cucerit si abia astept sa fac urmatoarea comanda. V-am povestit in articolele anterioare despre gelurile de dus cu extract de vanilie Petale de Vanilie si vanilie Neagra, si despre lacul de unghii rosu de la BottegaVerde.ro, iar astazi o sa va povestesc despre Linea Fiori antiperspirant roll-on si Vanilie Neagra-sapun.

,,O aroma moale si catifelata precum o managaiere si o combinatie foarte placuta fara alcool, este un produs atent cu pielea si eficient! O formula speciala, care are grija de piele: contine un extract de Lotus, datorita calitatilor sale de inmuiere. Dispozitiv roll-on practic… pentru prospetime pe toata durata zilei.0% alcool – 0% saruri de aluminiu,,

Linea Fiori antiperspirant roll-on de la BottegaVerde.ro m-a cucerit inca de la prima vizita pe site, o descriere atat de ametitoare si detaliata m-a facut sa mi-l doresc. Acest antiperspirant este de fapt o crema care se aplica foarte usor datorita roll-on-ului, se absoarbe repede in piele si aceasta ramane catifelata si parfumata. Multumita faptului, ca nu contine alcool si parabeni este delicat cu pielea si nu o irita in niciun fel. Antiperspirantul se aplica foarte usor, potrivit pentru toate tipurile de piele si cu extract din flori de lotus. Protejeaza impotriva transpiratiei 24 ore fara probleme. Mie imi place foarte mult acest antiperspirant si vi-l recomand cu incredere.

Sapun Vanilie Neagra – un sapun catifelat cu parfum de vanilie neagra si potrivit pentru toate tipurile de piele. Daca gelul de dus cu vanilie neagra i l-am lasat sotului, sapunul cu vanilie neagra l-am ,,arestat,, imediat. Aroma de vanilie neagra m-a cucerit, spuma facuta de acesta curata foarte bine pielea si o lasa moale, neteda si catifelata.
P.S Cu greu m-am abtinut sa nu iau o mica gura din sapun ? atat de bine miroase si mai ales, ca eu ador vanilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *