My beauty kiss: Ghid de cadouri pentru Craciun

craciun bottega verde

Acest articol a aparut prima data pe My beauty kiss.

Nu ştiu unde a zburat atât de repde timpul că iată-ne ajunşi în pragul sărbătorilor şi pentru că sunt convinsă că mai există persoane care încă se gândesc cum să îi surprindă plăcut pe cei dragi, în articolul de astăzi am să vă vin în ajutor cu câteva idei de cadouri de Crăciun.

Dacă sunteţi mereu pe fugă şi nu aveţi timpul necesar pentru a colinda magazinele, cumpărăturile online pot fi cea mai bună soluţie iar BottegaVerde.ro ne vine în ajutor cu peste 1000 de seturi cadou de cosmetice naturale pentru a îndeplini toate preferinţele celor dragi, în plus puteţi profita de reduceri de până la 67% la aceste seturi…sună tentant, nu?

Poate credeţi că aveţi nevoie de mulţi bani pentru un cadou cu care să impresionaţi…ei bine, am pregătit pentru voi câteva idei de cadouri pentru toate buzunarele.

PACHET SPECIAL CRĂCIUN ÎNGRIJIRE MÂINI – 34lei (aici)

PACHET SPECIAL CRĂCIUN ÎNGRIJIRE MÂINI: conţine o cremă de mâini cu unt de shea şi o cremă de mâini cu extract de iasomie şi ulei de argan. În această perioadă, când gerul ne dă bătăi de cap iar mâinile şi faţa sunt cele mai afectate, o cremă de mâini e mereu bine venită şi nu aveţi cum să daţi greş cu ea. Crema de mâini cu argan o folosesc şi eu şi pot să vă spun că este foarte hidratantă.

SET CADOU – ARGAN DE MAROC – ŞAMPON ŞI BALSAM DE PĂR CU ULEI DE ARGAN – 44lei (aici)

SET CADOU – ARGAN DE MAROC – ŞAMPON ŞI BALSAM DE PĂR CU ULEI DE ARGAN: orice păr are nevoie de o hidratare mai mare în perioada rece iar acest set poate fi un cadou util pentru toate fetele/femeile care îşi doresc un păr frumos şi sănătos.

PACHET SPECIAL DE CRĂCIUN VANILIE NEAGRĂ- 58lei (aici)

PACHET SPECIAL DE CRĂCIUN VANILIE NEAGRĂ: cu acest set ne îndreptăm deja spre partea de „răsfăţ” şi ce poate fi mai potrivit pentru acest sezon dacă nu o cremă de corp cu vanilie? Eu una, ador aceste arome în special iarna.

PACHET SPECIAL CRĂCIUN – ÎNGRIJIRE CU ARGAN ŞI IRIS- 64lei (aici)

PACHET SPECIAL CRĂCIUN – ÎNGRIJIRE CU ARGAN ŞI IRIS: e un set care mi-a atras atenţia pentru că la un preţ destul de bunicel oferă posibilitatea de a încerca mai multe produse iar crema de faţă e un alt produs pe care sunt convinsă că nu îl refuză nimeni în perioada asta.

PACHET SPECIAL CRĂCIUN OREZ VENERE- 99lei (aici)

PACHET SPECIAL CRĂCIUN OREZ VENERE: e un set care cu siguranţă va fi un răsfăţ pentru persoana dragă. Setul conţine un lapte de corp, o cremă de faţă, un săpun lichid, o cremă de mâini şi un lac de unghii. Îmi place diversitatea de produse din acest set dar şi faptul că e un set complet de îngrijire.

PACHET SPECIAL CRĂCIUN COCOS – 105lei (aici)

PACHET SPECIAL CRĂCIUN COCOS: trebuie să recunosc că acest set e o alegere mai personală. Îmi plac foarte mult produsele cu miros de cocos şi deja îmi imaginez cât de bine ar putea mirosi gelul de duş şi spraiul de corp iar şamponul şi balsamul de păr par foarte promiţătoare pentru un păr ondulat şi rebel.

Dacă sunteţi curioase să aflaţi părerea mea despre produsele încercate de la Bottega Verde vă las link-urile către aceste articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *