Just an angel – Machiaj de Dragobete cu produse Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Just an angel.net

In curand vin Dragobetele si m-am gandit la voi. Astazi vreau sa va demonstrez ca si un machiaj simplu poate fi de efect si elegant. Nu trebuie multe produse pentru a-l obtine.

Am decis sa aleg produsele Bottega Verde de make-up pentru realizarea acestui machiaj. Va voi prezenta machiajul pe care l-am purtat in oras la cina de Valentine’s Day. Mi-am pregatit produsele inainte de a incepe machiajul si am trecut la actiune. Mi-am ales produsele pe care le folosesc de aproximativ 3 saptamani de fiecare data cand ma machiez si am stiut ca ma pot baza pe ele ca sa obtin un machiaj armonios si rezistent.

Mentionez inca de la inceput ca nu voi putea face poze cu intreaga fata din cauza unei alergii pe care o am de o saptamana si nu vreau sa va oripilez.

Am inceput machiajul cu aplicarea unui fond de ten iluminator Bottega Verde in nuanta Beige Light menit sa uniformizeze culoarea tenului. Acesta are o textura cremoasa, are acoperire medie. Ma bucur ca nu este acel tip de fond de ten care acopera ci lasa culoarea pielii sa patrunda prin el usor pentru un look cat se poate de natural. Ofera un aspect luminos, sanatos si nu incearca tenul, astfel nu arata ca o masca.

Am continuat machiajul cu aplicarea unui blush de obraz in nuanta Pesca, insa nu pe pometi, ci drept fard. Fondul de ten a acoperit frumos tenul si a scos in evidenta trasaturile fetei si astfel n-am mai sinmtit nevoia pentru putina culoare in obraji. Am aplicat fardul de obraji cu o pensula pufoasa si am estompat.

A urmat aplicarea eyelinerului sub forma de creion. Mi-am dorit foarte mult acest eyeliner inca de la prima comanda, sa atunci nu era in stoc. Acum este in colectia mea si asta ma bucura foarte mult. Eyelinerul Easy Liner pen intr-o nuanta de un negru intens a reusit sa imi puna in evidenta foarte frumos ochii. S-a aplicat foarte usor, pensula fiind foarte putin maleabila, permitant astfel controlul asupra aplicarii. Nu am avut batai de cap cu aplicarea eyelinerului. Am obtinut o culoare opaca de la prima aplicare si nu a trebuit sa revin.

Pentru a termina machiajul ochilor am ales rimelul Bottega Verde – Masca Volume Extra Black. Periuta este una clasica si face o treaba buna, oferind putin volum si o usoara alungire. Am aplicat un singur strat. Nu am avut probleme cu el, nu a curs, nu s-a intins si nici nu mi-a iritat ochii.

A urmat apoi provocarea cea mai grea. Am avut de ales intre 4 rujuri: 2 balsamuri uleioase si doua rujuri lichide.

Am mers pe aceeasi gama de nuante avand ideea de a le combina poate mai tarziu daca mi s-ar fi parut ca rujul isi pierde din intensitate. Balsamurile de buze cu ulei Bottega Verde se numara printre preferatele mele all time inca de acum un an si am 4 deja, urmand sa mai primesc 2. Au o textura usoara, nu sunt lipicioase si nu simt pe buze. Buzele se simt foarte hidratate si textura lor pe buze e asemanatpare cu cea de gel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *