Herbeautystories: Prima mea comanda Bottega Verde

Inceputul acestei primaveri a adus cateva schimbari, in bine desigur si a dat startul unei frumoase povesti cu produsele marca Bottega Verde. Daca sunteti curioase sa vedeti ce produse am ales in prima comanda plasata pe site-ul celor de la Bottega Verde si cum mi se pare aceasta prima experienta, va invit sa cititi in continuare!

Scurta descriere

Bottega Verde a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, amplasat pe o splendida campie intinsa este locul de inspiratie al ingredientelor active ale cosmeticelor Bottega Verde.
Familia Lavino a dezvoltat compania concentrandu-se pe ceea ce stiau sa faca italienii: implicata in diverse sectoare ale comertului, iubitoare de natura si de produse naturale, deschide un mic magazin pe baza de plante in Pienza, dedicat in producerea cosmeticelor naturale.
Din acel moment, valorile unei companii ale unei familii italiene, combinate cu cele ale unei frumuseti naturale si sincere se consolideaza intr-o istorie de mare succes.
Astazi, Bottega Verde concepe produse si distribuie produsele proprii, devenind primul lant de produse cosmetice de firma din Italia: in peste 40 de ani de existenta, a dat un nou sens expresiei “de la producator la consumator”.”

Dintotdeauna mi-a placut grija pentru detalii, iar ambalajele si atentia cu care au fost impachetate produsele Bottega Verde, m-au cucerit imediat. Mai mult decat atat, apreciez faptul ca toate produsele de pe site au ingrediente naturale, iar eu personal am fost atrasa de genul acesta de produse, cu precadere in ultimele luni.

Pentru prima comanda, mi-am ales doua produse de care aveam nevoie, respectiv un scrub de corp si o lotiune tonica, unul de care sunt obsedata – rujul lichid iar ultimul produs a fost un cadou, respectiv sapunul solid cu violete. Inainte de a incepe sa le descriu pe fiecare in parte, trebuie sa mentionez faptul ca toate produsele miros extraordinar, iar mirosul fiecaruia in parte este unul natural.

Scrub-ul cu cocos are consistenta unei creme de corp, ce are in compozitia ei mici particule abrazive. Acestea nu zgarie pielea, ci o exfoliaza in mod delicat. N-am mai incercat pana acum niciun scurb cu o astfel de textura, insa recunosc, acesta-mi place tare mult. Mirosul lui ramane cateva ore pe piele si se simte exact ca si cum as fi aplicat ulei de cocos dupa dus. Imi place inclusiv ambalajul sub forma de tub, foarte practic si usor de folosit si transportat. Ambalajul contine 150 ml de produs si este disponibil aici la pretul de 33 lei!

Acesta este produsul meu preferat din ultima perioada si implicit din comanda plasata. In primul rand, trebuie neaparat sa mentionez faptul ca miroase delicios si delicat in acelasi timp, iar parfumul acestui produs ma duce de fiecare data cu gandul la bomboanele Rafaello. Este o adevarata placere sa-l folosesc, in fiecare dimineata si seara. Torn produsul pe o discheta demachianta si-l aplic pe tenul, gatul si decolteul curate. Dupa aplicarea tonicului, pielea este pregatita pentru hidratare. De cand il folosesc, mi se pare ca tenul meu arata mai bine, in sensul ca par mai odihnita, tenul arata mai luminos, iar crema si serul se absorb mult mai repede. Ambalajul contine 250 ml de produs, iar lotiunea tonica este disponibila aici la pretul de 33 lei!

In ultimele luni am dezvoltat o mica obsesie pentru rujurile lichide. Mi se pare ca se aplica mult mai usor, rezista mai mult si in plus, iubesc finish-ul lor mat. Rujul lichid de la Bottega Verde este micut, are un ambalaj dragut si o culoare pe gustul meu.

Nuanta aleasa de mine se numeste Roz Catifelat si este absolut superba! Rujul miroase a vanilie, se usuca (rapid) complet mat, nu usuca deloc buzele, se simte foarte lejer si rezista foarte, foarte bine pe buzele mele. L-am purtat in jur de 10 ore, timp in care am mancat si am baut, iar la finalul zilei, rujul se stersese foarte putin spre interiorul gurii, ceea ce mi se pare un lucru extraordinar. Are un raport calitate-pret foarte bun si tot ce pot sa spun, e ca-mi doresc mai multe nuante! Produsul este disponibil aici la pretul de 41 lei!

Ultimul produs a venit ca un cadou din partea celor de la Bottega Verde, pentru comanda plasata. Ce vedeti in imagine este un sapun solid cu miros de violete, pe care nu m-am indurat sa-l desfac. L-am lasat in ambalajul lui si l-am strecurat in sifonier printre haine. Miroase natural, miroase placut, miroase a curat si-mi aduce aminte de copilarie si de faptul ca obisnuiam sa “pescuiesc” sapunurile puse de mama printre hainele ei.

Alte detalii despre comanda

  • Am plasat comanda in data de 22 februarie iar produsele au ajuns la mine in data de 28 februarie.
  • Comanda minima pe care o puteti plasa este de 58 lei.
  • Daca alegeti sa faceti cumparaturi de peste 99 lei, beneficiati de transport gratuit prin curier si un produs cadou, in functie de valoarea comenzii.
  • Pe site veti gasi o mare diversitate de produse, de ingrijire si machiaj. M-am bucurat sa vad ca au inclusiv produse pentru barbati, produse cu protectie solara si chiar parfumuri!

Voi ati incercat produse Bottega Verde? Ce recomandari aveti pentru mine?

Pe curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *