Diana Lazar Blog: Parfum de bujori cu Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Diana Lazar Blog

Scriu inspirand parfumul bujorilor proaspeti de gradina adusi de Bottega Verde intr-o sticluta, pe care sunt inscriptionate detalii aurii. Adulmec mireasma bujorilor si ma scald intr-o baie florala a simturilor, ce sunt imbatate de primavara timpurie din mintea mea. Ador detaliile florale in general, iar cei de la Bottega Verde au incorporat esente care de care mai atractive si delicioase. Imi place ideea lor pe care o transmit, si anume ca frumusetea vine din tine, din interiorul tau, din sentimentul acela coplesitor de bucurie emanata din tine atunci cand porti amprenta unui parfum Bottega Verde.  Aromele create in laboratoarele lor aduc acea frumusete naturala, nemascata, in stare pura si dulce dupa care tanjeste orice femeie. V-am povestit aici cum am facut cunostinta pentru prima data cu produsele Bottega Verde, in Italia. Mi-am luat de acolo o mica comoara, caseta pretioasa cu gel de dus si lotiune de corp cu magnolie neagra, la un pret atat de accesibil. De cum am descoperit aceste produse am zis ca sunt atat de speciale incat le-am pastrat pentru a le folosi in ziua in care avea loc cununia civila. Mi s-a parut ocazia perfecta sa savurez aroma de vis care nu facea altceva decat sa accesorizeze rochia mea romantica, usoara si delicata. A fost o combinatie armonioasa care a completat de minune tinuta mea.

Setul de doua sapunuri poate fi asociat cu un alt set, setul cu magnolie neagra, format din gel de dus si lapte de corp. Acest set poate fi daruit cuiva drag care stii ca iubeste esentele dulci, fiind potrivit mai ales in sezonul rece. Am apreciat fundita care intregeste aspectul de cadou si care da un plus de feminitate. La plasarea comenzii am primit si un produs cadou, un sapun cu iris, de care puteti benefia si voi daca veti comanda(aveti mai multe variante de produse cadou in functie de valoarea comenzii si chiar aveti optiunea de a alege de pe site). Un alt set care mi-a facut cu ochiul este format din 6 produse cosmetice cu lavanda italiana, pe care-l gasiti in link(format din gel de dus, crema de corp, sapun lichid, sapun solid, apa parfumata si fard de pleoape).

Multumesc, Bottega Verde, pentru colaborare si pentru ocazia minunata de a testa produsele voastre. Cu siguranta voi reveni la ele de fiecare data si le voi acorda “cuvantul” sa vorbeasca prin aroma, frumusetea si unicitatea lor. Frumusetea este in tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *