Kaiyo Aino Blog: Săpunuri de pe Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Kaiyo Aino Blog.

Zilele trecute am dat o nouă comandă pe BottegaVerde.ro și deja sunt pregătită să vă vorbesc despre câteva produse. Așa cum știți deja, la orice comandă, primiți diverse produse cadou, în funcție de valoarea comenzii. Indiferent de valoare, primiți cel puțin un săpun. Așa că inevitabil am primit câteva săpunuri, care m-au făcut să-mi doresc mai multe.

Înainte să uit, astăzi aveți și o extra reducere de 15%, între orele 16.00 -19.00 la toate produsele. Nu e nevoie de cupon, reducerea se aplică automat, în coșul de cumpărături, așa că puteți adăuga și codul KAI care vă oferă încă 10% reducere. 

Nu uitați că aveți reduceri de 42% la toate parfumurile și ar trebui să va uitați la ele, mai ales cu reducerile suplimentare de care puteți beneficia.

Dacă nu vă decideți pentru parfumuri, atunci săpunurile parfumate sunt o alternativă foarte bună.

Pe lângă săpunurile clasice, pe Bottega Verde găsiți câteva seturi cu câte 2 săpunuri, în ambalaje super ingenioase și drăguțe. Capacul cutiei, precum vedeți în pozele de mai jos, e defapt fals, sunt doar pereții cutiei, care se strâng în formă de capac. Mi se pare super interesant sistemul și aspectul cutiei, oricum e unul deosebit.

Săpunurile miros extraordinar de bine și probabil voi căuta și celelalte seturi, la următoarele comezi.

Shop here:
Săpun Magnolie Neagră 2 bucăți-  https://goo.gl/pUuxDm
Săpun Violete-  https://goo.gl/Hse7s6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *