Tratamentul cu ulei de argan pentru un par de nota 10

De cele mai multe ori numit si „aurul lichid”, uleiul de argan este extras din boabele arborelui de argan, originar din Maroc. Este extrem de bogat in substante nutritive benefice, inclusiv acizi grasi si vitamina E, iar  proprietatile sale il fac deosebit de benefic pentru par si piele, fiind o alegere populara pentru multe celebritati. Vestea buna este ca nu este destinat doar pentru cei bogati si celebri, deci oricine poate profita de avantajele uleiului de argan.

Vitamina E este extrem de benefica pentru par si se gaseste in uleiul de argan in cantitati mari. Vitamina E promoveaza cresterea sanatoasa a parului, deoarece contine antioxidanti care ajuta celulele sa produca un par sanatos – a fost folosit chiar pentru regenerarea parului.

Bottega Verde a inclus in gama pentru ingrijirea parului si o linie de produse cu continut de argan, pentru a veni in ajutorul femeilor ce acorda o atentie sporita podoabei capilare.Iata cele trei directii majore de actiune ale uleiului de argan!

Sampon – Am inclus uleiul de argan ca si ingredient cheie in samponul cu acelasi nume, Argan, datorită capacității sale de a catifela parul, de a-l face mai puternic si de a-i reda stralucirea. Este un ingredient ideal in tratamentul pentru par uscat, fragil sau par deteriorat de substanțe chimice si coloranti. Avantajul utilizarii uleiului de argan ca ingredient in sampon este ca actiunea sa in profunzime, chiar de la nivelul scalpului. Samponul cu ulei de argan de la Bottega Verde este destinat parului deteriorat, fiind un produs specific de curatare pentru parul fragil, indisciplinat si tern. Este o formula speciala dedicata ingrijirii parului fragil, perfect pentru spalatul frecvent, combina uleiul de argan cu actiunea hidratanta a samburilor de struguri bio. Este caracterizat de parfumul special, curata parul cu delicatete. Cu fiecare spalare parul devine mai matasos, mai stralucitor, mai usor de aranjat.

argan-sampon-cu-ulei-de-argan-stralucire-si-ingrijire-pentru-par-deteriorat-si-uscat-1358220-135822-75

Tratament Leave-in – Ulei de argan este un instrument ideal de prelungire a efectelor asupra parului, facandu-l moale si elegant. Majoritatea tratamentelor leave- in confera parului acel efect casant, insa uleiul de argan face exact opusul, parul fiind mai usor de coafat si aratand mai sanatos pentru ca uleiul se absoarbe rapid in cuticula de par si nu lasa acel aspect de par gras. Bottega Verde ofera femeii moderne Uleiul de Argan – Un plus de consistenta si stralucire pentru parul uscat, tern, stresat, parul este imbracat intr-un invelis protector care impiedica parul sa devina rebel. Toate acestea sunt posibile datorita ingredientelor nutritive, restructurante, protectoare – proprietati ale uleiului de argan. Este eficient de la prima folosire, nu lasa reziduuri, parul este usor de pieptanat si usor de aranjat.

argan-ulei-de-ulei-de-argan-restructurant-protectie-si-nutritie-pentru-par-fragil-si-deteriorat-1358240-135824-73

Recomandat pentru sanatatea scalpului, pentru a a incuraja cresterea parului si pentru a trata firele despicate.

Balsamul de par cu unt de argan – Un produs special, cu efect de balsam pentru parul fragil, subtire, neascultator si opac. Formula bogata in plane active, cu ulei de argan, unt de susan organic si miere. Dupa aplicare pe par confera parului stralucire, parul devine ascultator, matasos, oferind stralucire de la radacina pana la varfuri. Se recomanda utilizarea acestuia pentru o hidratare intensiva si inaintea unui eveniment important in cazul in care planuiti o coafura ce necesita implicarea produselor de styling. Astfel, parul va fi protejat de actiunea lor.

argan-balsam-de-par-cu-unt-de-argan-hranitor-pentru-par-fragil-1358230-135823-60

Uleiul de argan este o arma naturala foarte eficienta in a combate matreata si scalpul uscat. Ca un super ingredient al produselor Bottega verde, are rol in cresterea parului sanatos si puternic. Un alt beneficiu al acestui ulei este ca poate reduce efectele nocive ale tratamentelor chimice si are un rol major in a imbunatati aspectul firelor despicate.

Pregateste-ti parul pentru vara cu ulei de argan! Chiar daca soarele de la noi nu este la fel de puternic ca cel din Maroc, are aceleasi efecte daunatoare asupra sanatatii firului de par si scalpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *