Cum sa fii frumoasa fara make-up

Mama natura a inzestrat pe cateva dintre noi cu o piele si trasaturi fizice de invidiat. E drept, frumusetea nu se defineste doar fizic, ci si in interiorul nostru, de aceea unele persoane care nu au trasaturi remarcabile se fac placute in felul lor de a fi. Dar sa revenim asupra subiectului si sa dezvaluim secretele frumusetii fara make-up, aceasta fata morgana a zilelor noastre.

Multe dintre noi nici macar nu ne putem imagina viata fara make-up, fara esentialul fond de ten.Insa astazi vrem sa va vorbim de frumusetea din spatele mastii promovata de cananele media care au setat un oarecare standard de frumusete.

Recunoaste, de cate ori ai iesit la supermarketul din coltul blocului nemachiata?

Accepta-te asa cum esti

Priveste-te in oglinda si analizeaza-te in stare pura, dimineata. Mediteaza si priveste si inauntrul tau. Esti fericita cu tine insati? Ai incredere in tine? Un lucru este cert, atata timp cat o femeie nu este multumita de imaginea ei, va transmite acest lucru si apropiatilor.

Pielea este totul

Daca te hotarasti sa adopti o viata make-up-free nu inseamna ca trebuie sa renunti la toate produsele de ingrijire a pielii, precum cele de curatare si hidratare. In conceptul Bottega Verde, de aici incepe procesul de infrumusetare pe cale naturala.

Incepe cu un Scrub Natural demachiant pentru fata cu castravete. Un gel fresh si delicat parfumat care curata si exfoliaza cu delicatete, daruind tenului un aspect uniform si natural. Formula sa speciala contine extract de castravete si extract de salcie. Actiunea de tip scrub a microgranulelor de orez ajuta la eliminarea celulelor moarte si impuritatilor, contribuind la atenuare efectului lucios.

piele-mixta-scrub-demachiant-pentru-fata-cu-extract-de-castravete-si-exfoliant-din-orez-1235050-123505-648

Continua apoi cu aplicarea Cremei hidratente pe baza de tei Caracterizata de o textura placuta de tip gel, care se absoarbe rapid, produsul confera hidratare si prospetime imediata tenului. Formula sa bogata profita de prezenta acidului hialuronic, cunoscuta substanta functionala capabila sa pastreze un timp indelungat hidratarea pielii, si extract de tei. Prezenta filtrelor solare protejeaza pielea de imbatranirea fotoindusa si face din acest produs unul ideal pentru vara. Folosita zilnica, pielea isi regaseste vitalitatea, bunastarea si hidratarea, devenind mai tonica si mai catifelata.

cremafiori-crema-gel-de-fata-hidratanta-24h-pentru-toate-tipurile-de-piele-cu-extract-de-tei-spf15-1241610-124161-652

Sprancene naturale

Dde cele mai multe ori incercam sa ne adaptam la stadardele de frumusete ale canalelor media si uitam cat de frumoase si unice suntem. Chiar daca sunt usor inegale, sprancenele naturale au farmecul lor, cu atat mai mult cu cat sunt voluminoase, acesta fiind tot un trend hollywoodian. Poti aplica uleiuri hranitoare (cum sunt cele pe baza de ulei de cocos) pentru a imblanzi firele rebele.

Fii transparenta

La Bottega Verde sustinem naturaletea sub toate formele ei, de aceea in gama noastra veti gasi balsamuri de buze emoliente, cum este cel pe baza de unt de shea, gel corector pentru impuritati SOS.

piele-pura-gel-corector-s-o-s-pentru-impuritati-1094870-109487-675

De asemenea, gelul transparent pentru gene si sprancene cu vitamina E – Un gel transparent pentru modelarea naturala a genelor si sprancenelor. Formula speciala se usuca repede si formeaza o retea elastica si protejeaza genele si sprancenele. Vitamina E exercita o actiune antioxidanta si Pantenolul adauga catifelare.

rimel-pentru-gene-si-sprancene-cu-vitamina-e-si-pantenol-1180320-118032-479

Alimentatie curata si multa apa

Ceea ce iti va da cu adevarat stralucire consta in mancare si in apa bauta, astfel ca includerea surselor de antioxidanti in alimentatie si a cel putin 2 L de apa zilnic reprezinta un plus in obtinerea unui look natural sanatos.

Bottega Verde Tip: alege cateva zile pe saptamana in care sa nu aplici machiaj deloc. Tenul iti va multumi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *