Claudia`s Choice: Noutati in teste

Acest articol a fost preluat de pe blogul: http://www.claudiaschoice.ro/2016/07/noutati-in-teste-produse-de-la-bottega.html.

Buna fetelor,

V-am aratat pe Instagram ieri o cutiuta misterioasa, iar astazi a sosit momentul sa va arat ce a continut: bunatati cosmetice de la Bottega Verde. Pentru cei care nu stiti, Bottega Verde este un magazin infiintat in 1972 in Pienza, Toscana, de catre familia Lavino, si a debutat ca un mic magazin producator de cosmetice naturale. Acum, la peste 40 de ani, Bottega Verde se lauda a fi situl pentru cosmetice cadoul nr. 1 in Italia.

Evident, cand am auzit de produse cosmetice, n-am putut sta deoparte, asa ca am intrat pe sitewww.bottegaverde.ro si am ales, cu mare greu, cateva produse pe care sa le testez (click pe denumire pentru a ajunge pe site):

Gel de dus cu extract de violete – are o cantitate foarte mare, de 400 de ml, si un miros extraordinar de violete. Pare a fi cremos si de abia astept sa ma bag sub dus cu el n seara asta.
Demachiant pentru fata cu extract din muguri de trandafiri si magnolie – are pompita – stiti deja cat de mult imi plac produsele cu asemenea ambalaj si promite curatare si luminozitate.
Unt de corp cu iasomie din desert si ulei de argan – despre uleiul de argan si avantajele sale am mai scris pe blog, este unul din uleiurile mele preferate, iar combinatia aceasta este pur si simplu minunata.
Sapun lichid cu extract de orez Venere – nici n-am stiut pana acum de existenta acestui orez, dar din descriere pare a-mi fi pe plac. Este recomandat pentru utilizare frecventa si contine surfactanti delicati. Acest produs a fost cadou, fiindca valoarea totala a fost mai mare de 69 de lei.

Aveti parte de transport gratuit la cumparaturi de minim 99 lei, si cate un cadou, la alegere, in functie de valoarea comenzii. Toate produsele sunt in varianta full-size:
1. Sapun cu extract de struguri rosii (in valoare de 19 lei) primit la orice comanda, indiferent de valoare.
2. Gel de dus cu extract de lavanda italiana (in valoare de 32 de lei), la o comanda de minim 34 de lei.
3. Sapun lichid cu extract de orez Venere (in valoare de 32 de lei), la o comanda de minim 69 de lei.
4. Crema de protectie pentru maini ( in valoare de 55 de lei), la o comanda de minim 129 lei.

In plus, folosind codul de reducere CHOICE inainte de finalizarea comenzii, beneficiati de o reducere de 10% din valoarea sa. Atentie, valabilitatea este limitata la primii 20 de utilizatori, asa ca ar fi bine sa va grabiti 🙂

Voi ati incercat produse de la Bottega Verde?

Kiss Kiss.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *