Strumfette: Cocktail regal cu ulei de migdale dulci si extract de magnolie

lapte de corp (1)

Articolul original poate fi citit aici.

Pentru ca in acest sezon picioarele sunt in centrul atentiei am modificat ritualul de ingrijire. Bottega Verde propune un lapte de corp care rasfata pielea printr-un cocktail regal cu ulei de migdale dulci si extract de magnolie.
Este foarte hidratanta si lasa pielea fina si catifelata. Consistenta sa cremoasa este imbietoare si parca abia asteapta sa te delecteze.

Descriere oficiala:
Ofera pielii mangaierea senzuala a florilor de magnolie neagra, intr-un lapte de corp foarte fin, cu extracte de Magnolie neagra: emolient si hidratant, imbogatit cu ulei de migdale dulci. Cu acest lapte de corp, pielea devine foarte senzuala la atingere.
Mod de utilizare: dupa dus, aplicati produsul pe tot corpul si masati pana la o absorbtie completa.

Aroma:
Note de varf: mandarina, piersica, fructe rosii congelate.
Note de mijloc: trandafir, iasomie, iris.
Note orientale de baza: lemn de santal, lemn de cedru, paciuli, vanilie, mosc.

Cui i se adreseaza: daca iti doresti o piele hidratata si moale ca matasea.

Consistenta este mai mult de crema de corp, decat de lotiune, dar iese foarte usor din recipient. Este destul de spornica. O cantitate mica e suficienta pentru a acoperi o suprafata destul de mare.
textura
Mirosul de magnolie este foarte placut si relaxant. Este potrivita pentru toate tipurile de piele. Produsul vine intr-un ambalaj de 200 ml. Se absoarbe repejor in piele, nu as spune chiar imediat. Efectul dureaza ore bune, chiar neasteptat de mult as spune eu. Iar mirosul ma insoteste mult si bine.
sistem de dozare
Ingrediente:

ingrediente

Poate fi cumparat de aici unde este momentan cu reducere.  Si nu uitati ca puteti inca beneficia de reducerea de 10% la orice comanda Bottega Verde daca folositi codul STRUMF inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el. Produsele pot fi comandata de pe www.bottegaverde.ro

Ati incercat produse Bottega Verde? Daca da, sunt curioasa ce anume si cum vi s-a parut. Daca nu, cam ce v-ar tenta din oferta lor extrem de variata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *