Strumfette: Sa despachetam!

Boy looking into box with light illuminating out

Articolul original poate fi citit pe blogul: http://strumfette.blogspot.ro/2016/08/unboxing-12.html.

  Pentru ca Bottega Verde are o gramada de reduceri masive pe site nu m-am putut abtine si am mai dat o comanda. De aceasta data am pus in cos si produse de machiaj.

unboxing
Am luat un primer pentru fardul de ploape si la o prima impresie cred ca poate fi folosit si pentru a acoperi micile imperfectiuni ale tenului. L-am bagat deja in teste si curand revin cu impresii.

primer

primer-bottega-verde

   Ce putea sa mearga mai bine cu un primer decat un fard, nu-i asa? Nuanta care m-a tentat cel mai tare de pe site a fost nisipiu auriu. Evident am mai pus ochii pe alte cateva nuante. Beneficiaza de peste 50% reducere si in plus au vitaminele A, E si coenzima Q10. Bottega Verde are grija de produsele pe care noi le folosim.

fard

Pentru ca si barbatii din viata noastra merita o ingrijire ca la carte am luat si o spuma de barbierit cu unt de cacao.

spuma

   Am mai luat si un sapun lichid cu extract de struguri rosii.

sapun-lichid

Iar sapunul solid a fost cadou. Bottega Verde ofera un cadou la fiecare comanda de pe site care depaseste 100 de lei si transport gratuit. Asa cum obisnuiesc produsele au venit in mai putin de 24 de ore.

sapun

Bottega Verde va face si voua un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul STRUMF inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doarprimii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

frumusetea-este-in-tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *