Pagini de zi si noapte: Gel de duș cu iris – Bottega Verde

IMG_20160831_062755

Articolul se poate citi in forma lui originala pe Pagini de zi si noapte.

Îmi vine să renunț! Nu mai pot să caut apartamente peste apartamente, în speranța că voi găsi ceva cât de cât. Cred că totul este exagerat de scump și dacă tot voi plăti toată viața, aș vrea să găsesc ceva relativ ok. Ba bucătăria e cât biroul meu, ba e jaf înăuntru, ba… nici nu știu la ce să mă aștept. Sunt 2, dar e de așteptat după acte. Exact ce nu-mi place mie! Dacă sunteți din Brăila, citiți asta și știți ceva decent la bani și la finisaj… anunțați-mă, vă rog! Scuzați izbucnirea, dar cred că am 3 ore de când sun și nu-mi dă nimeni nicio veste bună ? Hai să trec la lucruri mai vesele, mai d-ale noastre. Comanda mea la Bottega Verde a inclus și un gel de duș, întrucât trebuia să completez suma, nici nu voiam să depășesc, și niciodată nu strică, nu-i așa?

IMG_20160831_062755gel de duș

Dacă luna trecută am avut un gel de duș cu struguri roșii, de data asta am schimbat culoarea: am ales irișii. Nu sunt fan al mirosurilor florale, mai degrabă le prefer pe cele fructate, dar am zis măcar să încerc. Până la urmă, nu are ce să strice – nu-mi convine, îl las în baie. Unul din noi îl va consuma până la urmă. Totuși, chiar am surprins câteva elemente care mi-au plăcut. Știți bine că mă mai uit și la ambalaj. La produsele Bottega Verde, de fapt la gelurile lor de duș, îmi place sticla de plastic cu motive în relief. Dar ce e fain, și asta se aplică tuturor produselor, e monograma lor. Mi se pare un amănunt elegant. Nu te dă pe spate, dar e imposibil să nu-ți atragă atenția.

IMG_20160831_062817IMG_20160831_063000

Deși în sticlă pare albastru, acest gel de duș este ușor incolor, doar cu o tentă colorată. Eu am un prost obicei, acela de a turna destul de mult produs, altfel cred că m-ar ține lejer o lună întreagă sticla de 400ml, poate chiar mai mult. Totuși, am consumat destul de puțin din el, deși are o săptămână de când l-am pus la treabă. Are un miros simpatic, floral, mie îmi place! Nu vă așteptați să se mențină mult timp pe piele. Nu așteptați asta de la niciun produs de baie! Dacă nu e loțiune parfumată sau parfum direct, slabe șanse! Oricum, curăță, nu ține pielea după duș Este un produs ok.

IMG_20160831_062852IMG_20160831_062920

Știu că data trecută v-am zis că nu mi-a plăcut faptul că nu existau informații în limba română pe produs. Acest lucru nu s-a schimbat, dar cel puțin sunt în engleză. Aveți și lista de ingrediente, pentru cine e interesat. Acest gel de duș îl găsiți pe site-ul Bottega Verde, unde mai sunt o mulțime de produse reduse, la prețuri chiar bune! Plus că transportul e gratis la comenzi de peste 99 lei și aveți și-un cadou garantat. Și să nu uit, dacă folosiți codul PAGINI, primii 20 dintre voi vor avea o reducere suplimentară de 10% la comandă. Deci, eu zic că merită încercat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *