Kind of Ira: Cocos si keratina pentru par matasos – Bottega Verde

Varianta originala a articolului o gasiti pe Kind of Ira.. .

Luna aceasta a venit cu câteva noutăți cosmetice, printre care și primele mele produseBottega Verde. Este un brand foarte cunoscut în Italia, ce oferă o gamă largă de produse de îngrijire și machiaj, ce au la bază ingrediente naturale.

În primul rând, trebuie să vă vorbesc despre site și transport, pentru că întreaga experiență mi-a plăcut! Site-ul BottegaVerde mi se pare ușor de utilizat și am găsit acolo suficiente informații despre fiecare produs în parte (acțiune, indicații, mod de utilizare, cantitate). După ce am plasat comanda, am primit imediat mail de confirmare și două zile mai târziu aveam coletul în mână!

Coletul..unul dintre cele mai frumoase pe care le-am primit! Colorat și cu un super mesaj:



În interior am găsit produsele frumos ambalate, o carte de vizită cu același mesaj și un săpun cadou (oferit pentru orice comandă). În plus, pentru că valoarea coșului meu depășea 99 lei, transportul a fost gratuit. Toate aceste mici detalii contează, așa că Bottega Verde primește de la mine nota 10 pentru grija față de client!

Iar acum, să trecem la produse. Am ales o gamă completă pentru îngrijirea părului, cu cocos și keratină, ce conține șampon, balsam și un spray leave-in.

Această gamă promite să ne ofere păr mătăsos și să lupte împotriva încrețirii lui. Se recomandă ca produsele să fie utilizate împreună, de aceea am și vrut să le iau pe toate. Au un miros subtil, de cocos, care mie îmi place mult, nefiind deloc artificial.

Șamponul curăță bine și nu-mi încurcă foarte tare părul (lucru care mi se întâmplă destul de des cu alte șampoane). Îmi place ambalajul și faptul că este foarte ușor de dozat produsul. Preț: 19 lei.

Balsamul aș fi vrut să fie puțin mai hidratant, sunt nevoită să aplic o cantitate destul de mare pentru a obține efectul dorit. Preț: 25 lei.

Spray-ul leave-in este destinat celor care au părul deteriorat, fragil și uscat. Adică pentru mine. Momentan l-am folosit de două ori și încă mă ”joc” cu cantitatea necesară pentru a obține efectele promise (”Rezultatul este un par minunat, matasos si neted, care se piaptana si se aranjeaza mai usor”). Nu mi se pare că încarcă părul, pulverizatorul distribuie destul de frumos produsul, însă neștiind la ce să mă aștept am utilizat doar câteva pufuri primele dăți. Voi încerca să aplic mai mult să văd ce efecte obțin așa. Preț: 45 lei.

După primele două utilizări, sunt mulțumită de produse: părul meu este într-adevăr foarte mătăsos și parcă mai ușor de aranjat. În ceea ce privește efectul de netezire, cred că cer puțin cam prea mult de la ele: am părul aproape creț și oricât de mult mi-aș dori, nu cred că există produs care să-l mențină drept, proaspăt scos din..placă, mai ales cu vremea asta capricioasă și umezeala din aer. Timpul dintre spălări a rămas același: trei zile.

Pentru mine Bottega Verde a fost o surpriză frumoasă și abia aștept să folosesc și alte produse de la ei. Au combinații interesante de arome pentru produsele de păr și corp și cred că merită încercate!

Vouă vă sunt cunoscute produsele Bottega Verde? Ceva recomandări?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *