Cinci modalitati in care nu te-ai fi gandit ca poti folosi apa micelara

Adesea laudata pentru proprietatile ei de indepartare eficienta a machiajului, apa micelara a devenit o obsesie pentru redactorii revistelor de beauty, pentru bloggeri sau makeup artisti. Este recunoscut faptul ca aceasta nu numai curata si tonifiaza, ci si hraneste tenul prin actiunea ei hidratanta, astfel incat a capatat un loc permanent in rafturile de cosmetice ale fetelor.

Insa, daca totusi o folosesti doar pentru a-ti indeparta machiajul inainte de culcare, ar trebui sa stii ca lotiunea micelara poate avea mult mai multe intrebuintari.

Indeparteaza excesul de parfum

Un scenariu din viața de zi cu zi: vrei sa pulverizezi putin parfum in zona gatului inainte sa pleci de acasa, dar in graba ta apesi prea tare pe declansatorul sticlei de parfum. Asa ca ai ajuns sa fii genul de persoana care, in trecere, da celorlalti o durere de cap. Si cum graba tocmai a stricat treaba si nici vreme de un dus nu permite, excesul de parfum poate fi foarte usor indepartat cu o discheta demachianta imbibata cu apa micelara.

Curata usor pensulele de machiaj

Fiind zilnic utilizate pe tenul tau si incarcate cu tot felul de produse, pensulele de machiaj ar trebui sa fie curatate saptamanal. Poti face asta foarte usor si rapid daca tii pensulele murdare cateva secunde intr-un pahar cu apa micelara si apoi le lasi sa se usuce pe un prosop.

Curata petele de machiaj

Inainte sa apelezi la un detergent pentru a scapa de fondul de ten de pe gulerul camasii, curata petele proaspete de makeup cu o discheta din bumbac imbibata in apa micelara. Cele de pe camasile de bumbac sau din denim vor iesi relativ usor, insa atunci cand vine vorba de tesaturi mai fine, ar putea aparea probleme.

Dezinfecteaza mainile

Atunci cand gelul dezinfectant iti usuca foarte tare mainile si nu-l mai poti folosi, intervine alternativa apei micelare, care te ajuta sa-ti cureti mainile si sa nu-ti mai faci griji ca ai atins bara din metrou.

Indeparteaza genele false

Sa porti gene false aduce intodeauna riscul caderii genelor naturale, atunci cand cele artificiale sunt indepartate. Asadar, este bine sa folosesti un produs care imblanzeste procesul si ajuta la desprinderea cu usurinta a adezivului. Ghiceste ce produs de pe masuta ta de machiaj te ajuta foarte mult pentru acest lucru. Bottega Verde iti propune o apa micelara cu extract de magnolie si de flori de portocal si vitamina B5, care este ideala pentru toate intrebuintarile de mai sus. Cu un singur gest,  acest produs inovator demachiaza si curata perfect tenul, ochii si buzele, lasand pielea proaspata si tonificata. Multumita formulei sale ultra performante adaptata tuturor tipurilor de ten, are o activitate purificanta, lasand tenul curat si luminos. Indicat si pentru machiajul waterproof si imbogatit cu extract de Magnolie, extract de flori de portocale si Provitamina B5. Formula produsului este fara alcool si SLES. In plus, acest produs este perfect potrivit pentru persoanele care doresc un produs potrivit sa actioneze si in cazul produselor de make-up waterproof.

apa-micelara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *