Deby: Tu ce cadouri alegi de Craciun? Eu îti ofer 3 recomandari de pe Bottega Verde

bannercraciun2

Acest articol a aparut prima data pe Deby.

De Crăciun este perioada în care cu toții facem cadouri. Știu cât de greu este să te decizi asupra unui produs, așa că m-am gândit că aceste câteva recomandări nu o să vă dăuneze deloc. Cadourile se fac din simpatie, din dragoste față de persoana care îl primește sau pur și simplu din respect, loialitate, prietenie. Cadourile se fac pentru că ne dau sentimentul de a face un bine pentru cineva. Eu ador să cumpăr un cadou pe care știu că de exemplu cineva și-l dorește. Și de data asta, am să merg pe mâna magazinului Bottega Verde.

BottegaVerde.ro te întâmpină cu peste 1000 de seturi cadou de cosmetice naturale pentru a îndeplini toate preferințele celor dragi

Bottega Verde este unul dintre magazine pe care eu le ador. Mai ales atunci când vine vorba de produse de corp, parfumuri, săpunuri și o mulțime de alte produse, pe care dacă le-aș enumera, aș părea obsedată. Însă, ceea ce m-a pus pe mine pe gânduri în ultimul timp este că apropiatele mele adoră și ele Bottega Verde. Și spuneți acum voi, ce poate fi mai frumos decât să îi oferi celei pe care o admiri, o simpatizezi și o consideri prietena ta, exact acel lucru pe care și-l dorește? Ce poate fi?! Cam nimic. Să faci cadouri o senzație tare faină, iar să primești la fe…. Iar eu, anul ăsta voi încerca să le cumpăr fetelor din casa mea următoarele 3 seturi cadou.

Primul set cadou de pe Bottegaverde.ro se numește Pachet Special Crăciun Aloe Vera

Pe acesta, i  l-aș face cadou uneia dintre cele mai bune prietele ale mele. Și asta pentru că ei îi plac foarte mult produsele, sau de fapt îi place cam  tot ceea ce conține aloe vera. Pachetul mi se pare că acoperă o gamă largă de produse, și la prețul pe care îl are deja, e inebitabil să nu vrei să-l cumperi. Acest set cadou are un preț normal de 300 lei. Însă pentru că de Crăciun ne vom bucura împreună de parfumuri și chestii delicioase de la ei pe site, îl găsești acum cu reducere de -67%, adică la un preț de 99 lei. Acest set cadou poate fi achiziționat de aici. ( Dă un click)

set-cadou-1

Al doilea set cadou de pe Bottega Verde se numește ” Pachet special Crăciun Șampoane”

Pentru că surorii mele îi plac foarte mult șampoanele de la Bottega Verde, m-am gândit să-i ofer de Crăciun un set format din 3 șampoane. Știu că se va bucura pentru că a mai avut unul dintre ele și i-au folosit. În acest set se află 3 șampoane diferite, menite să eliminea grăsimea de scalp, să aducă revitalite părului și să îl lase mai strălucitor. Prețul lor integral este de 96 lei, însă pentru că acum e perioada cadourilor, eu am să le iau cu o reducere de -42%, adică  cu 56 de lei. Asta este o recomandare bună de cadou, dacă vrei ca persoana careia îi dăruiești cadoul să se gândească mereu la tine atunci când se spală pe cap. La mine e cert, soră-mea o să o facă siguuuur! Setul se poate comanda de pe Bottega Verde dacă accesați link-ul aici. 

sampon

Al treilea set cadou de pe Bottega Verde poartă numele de Pachet Special Crăciun Petale de Vanilie

Setul este format dintr-o apă de toaletă, căreia i-am făcut review cred că aici. Pe lângă apa de toaletă, setul cadou conține și un gel de duș cu extract de vanilie, dar și un parfum deodorant, ceea ce mi se pare fantastic. Maică-mea e leșinată după un astfel de set, așa că pentru ea mi se pare că este un cadou mega-potrivit. Și mai bine de atât, dacă înainte îl puteam achiziționa cu prețul de 197 lei, acum îl achiziționez la reducere și costă doar 99 lei. Dă un click aici ca să vezi setul întreg. Așadar, pentru toate femeile din viața mea am ales câte ceva.

pachet-special-vanilie

Tu de unde vei face cadouri?

Crăciunul este aproape, dacă nu te-ai decis încă ce ar trebui să îi faci cadou în acea perioadă minunată, eu îți recomand aceste trei idei pe care eu le-am folosit pentru familia mea. #BottegaVerde este brandul nr.1 în a face oamenii fericiți. Ia și tu seturile lor cadou și nu îți va părea rău, pentru că acum a sosit perioada reducerilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *