Machiajul pentru ziua de Craciun

Machiajul de Craciun trebuie sa fie simplu, dar nu prea simplu, festiv, dar in acelasi timp nu exagerat. In cazul in care iti petreci ziua de Craciun impreuna cu cei dragi, acasa, atunci poti alege un make-up minimalist, natural, ce consta doar in fond de ten, mascara si blush. In cazul in care participi la o petrecere organizata cu aceasta ocazie, opteaza pentru unul dintre look-urile propuse de BottegaVerde.ro.

Buze indraznete si ochi seducatori

Rujurile dark sunt in trend sezonul acesta si se mentin in top-ul alegerilor artistilor de make-up si in 2017. Contrastul intre buzele inchise la culoare si un fard de pleoape cu efect de stralucire reprezinta o optiune potrivita pentru o petrecere de Craciun.

Alege Rujul cu ulei de argan – Mov pruna pentru buze bine puse in evidenta si Paleta de culori cu vitamina A – Nuante natural de verde, alaturi de Tusul cu vitamina E – Negru pentru ochi misteriosi.

makeup de craciun

In acelasi timp, daca vrei o intensificare a efectului de glow, atunci preia tactica lui Violette, ambasadorul de makeup al Dior si, peste nuanta inchisa de fard, preseaza sclipici pe suprafata pleoapei cu ajutorul unui balsam, pentru a il fixa.

Rujul rosu

Nelipsit pentru un look clasic si uimitor in seara de Revelion, acesta poate fi o optiune potrivita si pentru petrecerea de Craciun. Aplica un ruj rosu intens pe buze si in rest pastreaza un make-up cat mai clean, alcatuit doar din fond de ten si mascara pentru gene.

Incearca Rujul cu acid hialuronic si extract de struguri rosii.

ruj rosu cu acid hialuronic

Ochi stralucitori

Pentru acest look alege Fardul de pleoape cu acid hialuronic – Laguna sau Fardul de pleoape cu acid hialuronic – Sidefat. Astfel ochii tai vor fi plini de stralucire si foarte luminati. 2017 se anunta plin de stralucire, asa ca pregateste-te sa intampini noul an cu noua arma aflata in trend: sclipiciul.

fard de ochi

In completarea look-ului poti opta doar pentru un balsam de buze sau un ruj in culori discrete precum roz pal sau piersica.

Culori indraznete pentru ochi

Asa cum ne-au propus si artistii de makeup la fashion show-urile marilor case de moda, culorile se anunta a fi o alegere fasneata pentru acest sezon. Creeaza un look funky cu fardurile de pleoape in culori precum: roz, bleu si mov. Anima-ti make-up-ul cu aceste nuante indraznete si coloreaza-ti seara alaturi de un ruj nude sau visiniu.

fard de pleoape

Daca totusi vrei ceva mult mai natural si light, poti incerca un make-up in nuante nude si astfel pe langa nelipsitul fond de ten, adaugi un blush discret, mascara si un luciu de buze. Acest tip de make-up poate fi pus in evidenta de o pereche de cerceci statement.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *