Pagini de zi si de noapte: De Craciun, daruieste cu Bottega Verde

banner craciun bottega verde

Acest articol a aparut prima data pe Pagini de zi si de noapte.

Vin sărbătorile, vin sărbătorile!!! Mai e doar o săptămână cam și jumătate până vine Moșul. Spiridușii sunt gata cu cadourile?? Sau încă mai muncesc de zor la ele pentru a le ambala? Eu pot spune că-n mare parte am terminat, dar niciodată nu știi ce se mai ivește sau pe cine ai omis. Sau poate vreau și eu să-mi fac o surpriză doar pentru suflețelul meu – nu că altfel nu mi-aș face. Acest Crăciun vreau să fie de vis și vreau ca fiecare să primească ceva, oricât de mic, de la mine. Și cel mai simplu e să am câteva seturi cadou la îndemână pentru orice neprevăzut.

Tuturor le plac cosmeticele, fie că vorbim de femei sau bărbați. Recunoașteți! Până la urmă, seara, sub duș, vă răsfățați cu un gel de duș cu aroma preferată, nu-i așa? Mai o cremă, mai un șampon, mai un after-shave… BottegaVerde.ro s-a gândit la toată lumea și s-a pregătit cum se cuvine. Are puse la bătaie peste 1000 de seturi cadou pentru a le oferi oricui vrei tu! Reducerile ajung până la 67%, deci cântăriți bine și grăbiți-vă, că s-ar putea să rămâneți fără!!

set-craciun-ten

Mi-a atras atenția pachetul pentru îngrijirea tenului, care cuprinde cam tot ce ai nevoie pentru o piele de milioane! Ai demachiant, apă tonică, cremă de față și un exfoliant. Toate în arome deosebite, care vor crea o mini-zonă de SPA la tine acasă. Pe acesta l-aș lua pentru vară-mea, să aibă o gamă completă, de la A la Z.

set-cadou-craciun-el

Iar de Crăciun, și Mr. merită ce-i mai bun. Nu că-n rest n-ar merita, să ne-nțelegem! Dar ce-i drept, are o boală de a descoperi cadourile pe care vreau să i le fac, așa că acum nu se mai așteaptă la nimic. Îi fac o surpriză cu setul cu piper negru, că are și gel de duș, și balsam după ras.

set-gingseng

Setul cu gingseng mi se pare cel mai fain și l-aș opri pentru mine. Am gel de duș, șampon și balsam, rimel și creion de ochi. Deci e și cu parte de make-up, ceea ce mă încântă maxim. Și preșul, nu vă zic, pe 5 produse, e mai ieftin decât dacă le-aș lua din marketuri. Dar e altceva, clar!

Așa că, dragii moșului, definitivați-vă lista și cumpărăturile, că ceasul ticăie! Voi sunteți gata de Crăciun???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *