Make-up-ul tau in culoarea anului 2017

Daca in 2016 deciziile in moda s-au orientat dupa culorile alese pentru acest an: roz-cuart si albastru-seren, in 2017 culoarea ghid aleasa de Institutul Pantone este verde crud.

Cu aceasta ocazie, ne orientam mai mult inspre natura, prospetime, curatenie si tinerete. Astfel, tinand cont de aceste repere pentru look-ul tau, ti-am pregatit cateva produse de la BottegaVerde.ro care iti vor incadra makeup-ul in naturaletea culorii noului an.

Pentru ochi:

Creion de ochi cu ceara – Verde

Pret 30 lei. Reducere 35%.

creion-de-ochi-contur-intens-cu-ceara-si-vitamina-e-110145-110145-699

Evidentiaza-ti ochii cu acest creion a carui textura moale se aplica cu usurinta pe pleoape. Formula sa este imbogatita cu vitamina E si miere de albine. Are efect anti-imbatranire si este o nuanta potrivita in special ochilor verzi si caprui.

Creion de ochi cu vitamina C – Verde turcoaz

Pret 38 lei. Reducere 31%.

creion-de-ochi-cu-vitamina-c-si-e-rezistenta-extrema-1285530-128554-487

Il poti aplica atat pe pleoapa superioara cat si pe interiorul pleoapei inferioare pentru efect de intensitate a privirii. Este rezistent la apa, prin urmare culoarea se va pastra pe durata intregii zile, iar pielea ta va fi hranita de vitaminele C si E din compozitia acestuia.

Paleta de culori pentru pleoape – Nuante naturale de verde

Pret 35 lei. Reducere 50%.

fard-de-pleoape-trio-umed-uscat-cu-vitaminele-a-c-e-1129530-140091-718

Este un fard de pleoape in 3 culori, foarte sidefat, cu nuante ce pot fi mixate astfel incat sa existe o multitudine de combinatii de culori. Are o pulbere compacta si matasoasa, obtinuta printr-un proces special ce garanteaza o aplicare perfecta si de lunga durata.

Fardul de pleoape cu acid hialuronic – Verde

Pret 36 lei. Reducere 40%.

my-color-fard-de-pleoape-cu-acid-hialuronic-si-pulbere-de-perle-de-apa-dulce-1304420-130447-534

Fii in trend cu o atingere de stralucire. Are o textura cremoasa si fina, care este foarte usor de aplicat si nu incarca pleoapele. Este perfecta pentru a transforma machiajul intr-unul festiv, iar privirea ta intr-una profunda si stralucitoare.

Pentru unghii:

Lacul de unghii – Verde auriu

Pret 12 lei. Reducere 48%.

51

Pentru ca si unghiile tale sa se bucure de prospetimea unui verde intens. Este la fel de stralucitor precum lacurile de unghii cu „gel” din saloanele profesioniste. Produsul prezinta o formula speciala de finisare, foarte stralucitoare si de o culoare omogena. Are in dotare o periuta maxi, pentru o aplicare usoara si de calitate.

Pentru intregul corp

Pachetul special de Craciun cu ceai verde

Pret 99 lei. Reducere 50%.

pachet-special-craciun-ceai-verde-99126457-99126457-1094

Si pentru ca vin sarbatorile, profita de unul dintre cadourile speciale de Craciun cu ceai verde, in culoarea aleasa pentru 2017. Pachetul cuprinde parfumul deodorant ce asigura prospetime pe durata intregii zile, parfumand delicat pielea. Gelul de dus revitalizeaza pielea si aduce un plus de energie prin capacitateaceaiului verde de a reda bunastarea interioara. Sapunul lichid care curata eficient pielea, lasand-o catifelata si parfumata. Lacul de unghii verde descris mai sus si sapunul pentru igiena intima, cu PH fiziologic delicat, ideal pentru pielea sensibila.

Alege aceste produse si include-le in optiunile tale viitoare de make-up pentru ca tu sa te bucuri de un look aflat in trend si de efectul de atingere fresh a naturii. Pe langa intensitatea data machiajului tau de culoarea verde a acestor produse, adauga un luciu de buze nude sau un balsam pentru hidratare si obtii astfel un aspect „flawless”, natural si usor de realizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *