Cele mai in voga culori de lac pentru unghii

nail-polish

Fiecare sezon aduce cu sine aparitia a cat mai multor nuante de lacuri de unghii, devenind din ce in ce mai complicat sa alegi culoarea potrivita sau preferata dintr-o gama atat de extinsa.

Pentru a nu mai intampina aceasta problema, am consultat-o pe Andreea Has, make-up artist la BottegaVerde.ro, pentru a ne spune care sunt culorile in trend anul acesta, in materie de lac de unghii.

Bej sidefat

63

Moda revine! In stilul anilor ’70, cu tente metalice, acest lac de unghii bej sidefat este usor de aplicat, are o acoperire perfecta si, datorita sidefului, se mentine pe suprafata unghiei mai mult timp.

Pret: 19 Lei, reducere 52%.

Roz invechit

62

O nuanta cu o textura cremoasa si tonuri calde, acest roz invechit are avantajul de a se potrivi oricarei culori a pielii. Manichiura ta va arata impecabila si discreta.

Pret: 19 Lei, reducere 52%.

Rosu intens

60

Acest rosu seducator nu se va putea demoda niciodata, asemenea negrului, fiind mereu alegerea sigura pentru o manichiura impecabila si cuceritoare.

Pret: 12 Lei, reducere 48%.

Nuante metalice

61

Lacul de unghii argintiu ofera mainilor tale acel aspect serios, dar in acelasi timp glamorous.

,,Miley Cyrus a dat lovitura cu unghiile sale scurte si metalice. Sunt in trend pentru moment”, ne-a informat Andreea.

Pret: 12 Lei, reducere 48%.

Albastru spuma-de-mare

64

,,Sezonul rece nu presupune sa purtam doar culori inchise. Putem alege aceasta nuanta deschisa si rece” spune Andreea Has.

Opteaza pentru lacul de unghii turcoaz de la BottegaVerde.ro pentru o culoare mai intensa.

Pret: 12 Lei, reducere 48%.

Mov

66

Sau mov levantica este alegerea sigura pentru aceasta perioada. Nuanta sa intensa aminteste de cerul noptii, in timp ce stralucirea acestuia iti transforma manichiura intr-una minutioasa, atent realizata.

Pret: 12 Lei, reducere 48%.

Tine cont de tendintele acestui sezon pentru ca manichiura ta sa fie apreciata, iar tu sa te bucuri de cele mai intense nuante, jongland periodic cu optiunile prezentate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *