Alina lui Brumarel: Seturi cadou pentru Craciun

banner craciun bottega verde

Acest articol a aparut prima data pe Alina lui Brumarel.

Hello! Astazi vin cu o noua tura de idei de cadouri si mi s-a parut nimerit sa va povestesc despre ofertele celor de la Bottega Verde. Din experienta mea, au fost mereu promti cu livrarea coletelor, asa ca sunt sigura ca toate cadourile vor ajunge inainte de Craciun la voi. Eu imi voi lua spuma mea demachianta mult iubita, cu aloe, dar ofertele foarte bune sunt de data aceasta la seturi. La cum arata, la ce calitate au si la ce arome minunate au, cred ca orice fata sau femeie s-ar bucura de asemenea cadou. Astazi va arat seturile care mi se par mie cele mai faine, dar pe site-ul Bottega Verde veti gasi peste 1000 de seturi cadou formate din cosmetice naturale, iar reducerile sunt pana la 67%.

M-am indragostit de gama cu vanilie neagra – mirosul e atat de placut, de interesant si nu foarte dulce. Ma aventurez sa spun ca este ideal pentru iarna, parca iti incalzeste si sufletul. Mai jos aveti cadoul format din gel de dus, crema de corp si punguta speciala.

Pentru persoanele care iubesc prospetimea, setul cu menta e o buna alegere indiferent de sezon:

O gama care pe mine ma tenteaza tot mai tare in ultima vreme este cea cu miere. Planuiesc sa incerc ceva de acolo, dar pana atunci va indic si setul cu miere format din crema de maini, crema de fata si gel de dus ;).

Si nu uitati, la fiecare comanda primiti si un cadou suplimentar. In plus, taxele de livrare sunt zero la comenzi peste 100 lei. Shopping placut! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *