Ella’s Fairytale: Parfum Le Flower de la BottegaVerde(review)

Acest articol a aparut prima data pe Ella’s Fairytale

Salutare, dragele mele! La mulți ani celor care poartă numele de Nicolae! Cu siguranță, moșul v-a adus ce v-ați dorit căci am cele mai cuminți cititoare.

Azi, o să vă arăt o parte din comanda mea de Black Friday de la BottegaVerde.ro. Pusesem ochii de ceva timp pe un parfum și l-am prins la un supreț preț 49 lei, acum am văzut că e la 69 lei.

Am fost foarte curioasă de calitatea parfumului de la Bottega, desi eram familiarizată cu produsele și calitatea acestora, am tot amânat achiziționarea unuia. Îmi plac parfumurile și chiar dacă am destule, parcă o iubitoare de parfumuri nu are niciodată suficiente licori parfumate.

DESCRIEREA OFICIALĂ: Emotii extravagante, romantice, care spun povestea parfumului pentru Ea. Gadila simturile cu senzatii delicate, amestecate cu feminitate pura, trezeste emotii si scoate in evidenta stralucirea naturala a fiecarei femei. Un amestec floral, construit in jurul unei delicioase simfonii de violete, roze si piersica imbatat in acorduri calde de lemn si mosc.

PĂREREA MEA: Îmi place modul de prezentare, parfumul vine cu o floare din material atașată în dreptul pulverizatorului cu un mic elastic. Mi se pare foarte chic această prezentare. Ador parfumurile florale, iar parfumul Le flower e o adevărată grădină de flori.

Aroma: note de varf: lamaie, piersica, verdeturi; Note de mijloc: roze, violete, lacramioare, dud; Note de baza: santal, lemn, cedru, mosc.

Îmi place foarte mult parfumul mă reprezintă și s-a prezentat foarte bine la contactul cu pielea. Persistența este una foarte bună, seara îi mai simt aroma pe piele. Rezistența unui parfum pe piele depinde foarte mult de ph-ul pielii, așa că diferă de la persoană la persoană. Eu și parfumul ne-am împăcat foarte bine, am avut chimie așa că îl voi folosi cu plăcere mult timp de-acum încolo.

Pentru iubitoarele de arome florale, acest parfum este alegerea ideală, și astfel recile zile de iarnă vor deveni mai frumoase purtând pe piele mirosul primăverii mult dorite.

Pentru că e luna surprizelor,  Bottega Verde vă face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul ELLA inainte sa finalizati comanda. Grăbiți-vă, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *