Ella’s Fairytale: Gel de duș Iris- Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Ella’s Fairytale

Salutare, dragele mele! Vremea de afară nu mă încântă foarte tare, dar recunosc că tânjesc după puțină zăpadă adevărată.

Nu sunt fană a frigului, aș hiberna ca un urs în casă până la primăvară, dar nu se poate. Vă povesteam acum ceva timp despre parfumul deodorant Iris de la Bottega Verde. Puteți găsi acest review al parfumului aici

Mi-a plăcut foarte mult parfumul, de aceea nu am ezitat să încerc și gelul de dus Iris 

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Traditii stravechi japoneze ne-au transmis ritualul de curatare cu bai cu petale de Iris, flori cu parfum primavaratic, proaspete si fine precum briza de seara. Pentru o baie de rasfat si relaxare.


PĂREREA MEA: Cantitatea este mai mult decât generoasă, 400 ml o să ne ajungă suficient de mult. Aroma este unică, dacă sunteți fane a parfumului floral, atunci gelul de dus cu Iris este alegerea perfectă. Irisul este un simbol al lumii, al perfecțiunii, fiind o plantă de primăvară. Sun multe legende legate de Iris. Se spune ca Iris, zeita curcubeu, era cunoscuta prin iscusinta sa de a pastra mereu legatura cat mai stransa intre zei si pamanteni. Iris era o fecioara de o rara frumusete, pe care Hera si Zeus obisnuiau sa o trimita cu mesaje pe pamant. Atunci cand dorea sa arate fabulos, Hera o desemna pe Iris sa o imbrace, iar aceasta reusea intotdeauna sa o faca sa straluceasca mai presus de toate zeitele Olimpului.

Îmi place acest gel de duș, are un miros aparte, iar aroma se păstrează mult timp pe piele.

PREȚ 18 LEI

Pe site-ul BottegaVerde transportul este gratuit la comenzi de pe ste 99 lei, așa că puteți să cumpărați împreună cu o prietenă pentru a beneficia de ofertă.

ÎN PLUS, am și o surpriză!!

Cei de la Bottega Verde au fost foarte drăguți și vă oferă și vouă, dragi cititori ai blogului Ella’s Fairytale, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ELLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *