Choose to shine: Bottega Verde – noutati, oferte, wishlist, recomandari

Acest articol a aparut prima data pe choose to shine

A trecut ceva timp de la ultimul articol in care va vorbeam despre unul dintre magazinele online preferate. Intre noi fie vorba…a trecut ceva timp de cand am fost constanta pe blog, defapt. Dar eu stiu ca nu va suparati pe mine si ati inteles faptul ca mi-e destul de greu sa ma impart intre facultate, viata de zi cu zi si blog. Ca sa nu mai precizez lipsa de inspirate care ma napusteste uneori. Pentru asta va multumesc si ca dovada a multumiri mele am lansat pe pagina de Facebook a blogului un concurs pentru voi, cititoarele mele.
Revenind la Bottega Verde, vedeta articolului de astazi, am tinut neparat sa impartasesc cu voi cateva oferte care mi-au atras atentia.
Voi incepe prin a va spune ca am observat noi nuante de oja perfecte pentru primavara care isi face simtita prezenta (intr-un mod cam neplacut, ploios).

Si da, asa cum puteti vedea si in imagine, sunt reduse in aceasta perioada la un pret care te face sa le cumperi pe toate! Si chiar nu aveam o oja galbena. I need it in my life!
Un produs despre care, la fel, trebuia sa va scriu neaparat este crema gel cu extract de tei care s-a regasit in ultima mea comanda la ei si care mi-a fost cea mai buna prietena in a doua parte a iernii.
Cremafiori - Crema gel de fata hidratanta 24h pentru toate tipurile de piele cu extract de Tei - SPF15 (50 ML)
Este cea mai lejera crema hidratanta pe care am folosit-o si pe care o voi recumpara pentru simplul motiv ca nu mi-a agravat acneea. Daca aveti in general probleme cu cremele hidratante, in sensul in care va agraveaza acneea sau va provoaca aparitia cosurilor va recomand sa incercati si crema aceasta. Este acum redusa la 37 lei motiv pentru care eu imi voi face stoc la ea.
Un ultim produs despre care as vrea sa va vorbesc este concentratul anticelulitic cu soia si cafeina.
In timpul sesiunii am cam neglijat alimentatia si sportul, iar apa a fost in mare parte inlocuita cu cafea, iar asta se vede imediat in cazul meu.
Cancellulite - Concentrat anticelulitic cu soia si cafeina - de noapte (100 ML)
Celulita este o problema pe care daca o neglijez incepe imediat sa imi dea batai de cap, motiv pentru care ma regasesc extrem de des apeland la creme si masaje pentru a evita aceasta problema. Nu am incercat niciodata ceva pentru celulita sau fermitate de la ei, iar venirea sezonului cald este un prilej perfect pentru a o face. Produsul este destinat pentru folosirea pe timpul noptii, intrucat pielea devine mai receptiva si reactioneaza mai bine la activitatile cosmetice. Folosind toata eficienta ingredientelor pentru a combate in mod activ celulita, in special Caffeina si Isoflavoni din Soia.
Sper ca v-a inspirat acest „articol cu de toate” si ca veti da o sansa produselor Bottega Verde daca nu ati facut-o pana acum. Merita din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *