Hadasa scrie: Am testat produse Bottega Verde si am ramas surpinsa

Acest articol a aparut prima data pe Hadasa scrie.

Acum o săptămână și ceva…cred… vă arătam pe Instagram și pe Facebook o fotografie cu produsele primite de la BottegaVerde. Trebuie să recunosc că urmăream brandul de multă vreme și m-am bucurat enorm când am avut ocazia să le testez o parte din produse. Din capul locul trebuie să vă spun că ăsta va fi un articol pozitiv, pentru că produsele lor m-au surpins în mod plăcut. Cu toate acestea îmi voi păstra doza necesară de sinceritate. Începem cu începutul deci:

Cine este BottegaVerde?

Aș spune că este această „doamnă” cochetă și plină de prospețime. Dar pentru că nu te aștepți să citești aberațiile mele, ci un articol „serios” o să îți spun că este un brand ce comercializează produse de make-up și îngrijire, bazate pe ingrediente naturale, de proveniență italiană. Deci au acel ceva sofisticat și acel ceva mediteranean după care ți se topesc ochii și nasul împreună cu inima. Mda.. nu cred că o să scăpați de aberații în articolul ăsta :)). Ok. Să vedem ce produse mi-am luat și ce cred eu despre ele.

Captura no. 1 – Gel de dus cu aromă de migdale

Nu am cuvinte să exprim cât de fain miroase gelul ăsta de duș și cât de mult îmi place. Se vrea a fi de fapt un soi de lapte de baie, sau un lapte de corp pentru duș, habar nu am ceva de genul, dar e atâta de fain. E mai fluid decât un gel de duș obișnuit, cred că de aia îi zice și „bath milk”, dar face spumă câtă vrei, și… am zis deja că miroase bine, pentru că MIROASE DEMENȚIAL! Cu prima ocazie o sa îmi mai comand produse din gama cu migdale. BottegaVerde dacă citești asta, ai făcut o treabă foarte mișto cu gama asta.

Revenind, pielea se simte ok după duș, nu aș putea spune că oferă nu știu ce hidratare, dar nici nu îți usucă pielea, și știm cu toate că important e să miroși bine. Pentru restul… există creme, right? Bun. Prețul este… îți vine să râzi… 19 lei… e… ia-mi banii!

Captura no. 2 – Gel de dus cu Iris alb

Una din florile mele preferate este irisul, alb sau albastru ori mov, nu contează, îmi place și gata. Ăsta e motivul pentru care am ales și acest gel de dus care nu miroase rău deloc. De fapt miroase chiar foarte interesant. Prima dată are o aromă foarte fresh, foarte florală de parcă faci baie în balsam de rufe, dar în sensul bun. După care, pe piele rămâne un miros foarte dulceag. Ăsta nu mai e lapte de baie, deși spune că este gel de duș bazat pe lapte de iris. Deci tot un fel de lăptărie numai bună pentru nasul și pielea ta.

Asta e deja mai piperat la preț. Costă cu un leu mai mult decât celălalt deci trebuie să faci efort mare la buzunar. Glumesc evident, pentru 20 de lei merită să te resfeți din plin. Ambele geluri de duș au 400 de ml și expiră în 12 luni, nu că ar apuca data aia.

Captura no. 3 – Balsam de buze cu struguri rosii

Asta a fost mai mult captura surorii mele mai mici pe care o mai las din când în când să aleagă câte ceva ca să îmi mai ierte din „torturi”. A ales foarte bine. Noi avem o obsesie pentru balsamuri de buze, deși avem destul de multe, și acum am vrut să testăm o aromă nouă. Aroma asta nouă a fost cea de struguri roșii, ceva foarte specific și original, noi nici nu știind foarte bine că există struguri roșii, dapoi că ar mai fi si produse cu extract de struguri roșii.

Este cu extract de struguri roșii, evident, și are rol protectiv și hrănitor. Deci vreau să îți spun că e un adevărat test de stăpânire de sine să nu îl mănânci, atât de bine miroase. Pe buze își face treaba excelentă și nu este unsuros. E o formulă foarte ok, lejeră dar eficientă. Are 5 ml de produs să îți ajungă mult și bine și expiră în 12 luni de la deschidere. Preț: 21 lei, un mic mai mult decât strugurelul de la nonstop, dar și mai eficient și mai natural.

Captura no. 4 – Săpun solid cu extract de struguri rosii

Împreună cu restul produselor am primit și un săpun foarte frumos tot cu struguri roșii. Spun frumos pentru că e atât de bine executat încât îți e milă să îl folosești. De dragul articolului l-am folosit însă. E bun, face ce face orice săpun, curăță pielea. Nu este dur cu pielea, nu o usucă, nu o irită, pur și simplu o curăță foarte bine în timp ce miroase într-un mare fel.

Are 150 de grame, deci e destul de mărișor și costă 13 lei, dar dacă am înțeles eu bine, îl primești cadou la orice comandă. Are termen de valabilitate de 24 luni.

Captura no. 5 – Cremă de mâini cu orez Venere

Nu știu de e orezul acesta dar sună foarte bine, și cred că se vrea a fi un soi de orez negru nerafinat. În fine, crema asta de mâini are extract de orez Venere și am luat-o pentru că am vrut să o adaug la colecție. Am multe creme de mâini, dar nu mă pot abține. Oricum, crema are un miros mai dulce decât mă așteptam. Deci dacă vrei să o cumperi, reține, are o aromă dulce, nu te aștepta la nimic altceva. Mirosul este puternic și se impregnează destul de tare în mâini, ceea ce pentru mine este o problemă deoarece prefer aromele fructate sau mai neutre la cremele de mâini.

Dacă nu ai nicio problemă cu mirosul, crema este destul de bună. Are o textură destul de fluidă, se absoarbe bine, doar că nu știu de ce am eu impresia că ar lăsa un strat uleios pe mâini. Probabil e doar o dileală de a mea. În rest, hidratează, hrănește, parfumează, te ajută să faci ceva cu mâinile când nu știi ce să faci cu ele, ce vrei tu. Vine în tub de 75 ml, perfect pentru geantă sau birou, fără parabeni, silicon, sau coloranți. Cât se poate de natural și de fancy la doar 28 de lei.

Captura no. 6 (ultima) – Ojă de culoare Mentă Rece

Nu m-am mai făcut cu lac din… august 2016, deci destul de mult, așa că lacul acesta m-a readus back in the game. Este o nuanță smarald sparkly aș zice eu, care arată foarte mișto în dublu strat, se usucă la fel de greu ca orice alt lac de unghii obișnuit și de rezistat, rezită bine, important e să știi cum să îl aplici. Mie îmi place foarte tare, recomand, 12 lei 5 ml și poți să îți afișezi gheruțele pe Instagram în toată splendoarea lor.

Gata. Nu te mai zăpăcesc. Sper că ți-a fost util acest articol. Dacă vrei să cumperi și tu o poți face pe bottegaverde.ro. Te sfătuiesc să îți chemi și prietenele să să măsluiți împreună o comandă mai mare de 99 de lei, iar transportul e gratuit. Pentru întrebări și sugestii mă găsiți în comentarii, pentru reclamații vă găsesc în SPAM… am glumit desigur. Muah!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *