Cei 3 pasi esentiali ai fiecarui machiaj

Ar trebui sa fie in rutina fiecareia dintre noi, dar mai exista persoane care nu trateaza cu seriozitatea cuvenita acest proces.

Daca vrei ca machiajul tau sa arate perfect, trebuie sa ai grija de tenul tau si sa il pregatesti  si ingrijesti intotdeauna.

„Curata, tonifica, hidrateaza!”

Asa ne indruma make-up artistul BottegaVerde.ro, Andreea Has, cea care ne dezvaluie pasii cei mai importanti pe care nu ar trebui sa-i excludem niciodata din rutina, oricat de tare ne-am grabi, intr-un nou tutorial postat pe pagina de Youtube BottegaVerde.ro.

Curata

Este cel mai important pas din oricare proces la care vrei sa-ti supui tenul. Chiar daca poate abia te-ai trezit si stii ca ti-ai curatat fata temeinic  inainte de culcare, tot nu trebuie sa sari peste acest pas. In timpul noptii tenul tau nu sta degeaba si tu nu trebuie sa uiti sa il cureti pentru a putea sa te bucuri de o piele cat mai frumoasa. Incearca o apa micelara cu extract de magnolie, flori de portocal si provitamina B5, de la BottegaVerde.ro. Este ideala pentru ten dar si pentru zona sensibila a ochilor, nu contine alcool sau SLES.

Tonifica

Continua procesul de curatare si hidratare in acelasi timp, cu un tonic care conține miere, apa distilata de trandafiri si Pentavitin. Incearca lotiunea tonica cu miere de la BottegaVerde.ro . Este perfecta pentru toate tipurile de ten, ofera o senzație de prospetime și curatare in profunzime. Cu un tonic vei inchide procesul de curatare si vei calma tenul, folosind extracte de tei sau miere. In acest fel restabilesti echilibrul natural al pielii, dar o si cureti  in profunzime.

Hidrateaza

Acesta este un pas la fel de important ca cel al curatarii tenului. Daca avem grija sa ne curatam tenul, imediat apoi trebuie sa avem grija de hidratarea lui. Daca avem un ten care are, spre exemplu, tendinte de ingrasare sau urme de rozacee ar trebui sa ne alegem crema hidratanta în functie de acest aspect. Andreea Has de la BottegaVerde.ro recomanda crema pentru piele sensibilă, anti-roșeață, cu magnolie  și ceramide vegetale. Cu cat ai tenul mai sensibil, cu atat ar trebui sa te indrepti mai mult catre produse care nu contin alergeni sau alte substante toxice. Opteaza pentru creme care au in compozitie ingrediente cat mai naturale. Crema hidratanta este poate cel mai important pas, care ne protejeaza de toti factorii externi care ne ataca tenul in fiecare zi.

Nu uita nici de buze! Acum ca ti-ai hidratat tenul, e randul buzelor. Opteaza pentru ceva foarte hranitor, cu ingrediente cat mai naturale. Incearca balsamul de buze cu ulei de argan de la BottegaVerde.ro.

BottegaVerde.ro iti ofera o gama larga de produse cu ingrediente naturale, special create pentru pielea sensibila sau doar pentru toate femeile care au grija de ce pun pe fețele sau corpurile lor. Tenul tau este foarte important si usor de ingrijit daca urmezi aceste reguli simple si ai grija sa alegi produsele potrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *