Cum sa ai sprancenele perfecte in 4 pasi

Machiajul este pus in evidenta mai bine daca avem grija ca si sprancenele sa fie potrivite fizionomiei noastre.

Nu degeaba se spune ca sprancenele potrivite pot schimba total aspectul unei persoane. Atunci cand avem machiajul perfect dar uitam de sprancene, putem strica aspectul intregului machiaj.

Eforturile pe care trebuie sa le depunem pentru a detine sprancenele potrivite, nu sunt extraordinare. Dimpotriva, trebuie sa urmam cativa pasi simpli, pe care Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro ni-l explica in noul tutorial de pe pagina de Youtube BottegaVerde.ro

Penseaza-te corect

Este probabil cea mai des intalnita greseala, in cazul majoritatii tinerelor. Fie ca se penseaza prea mult si apoi incearca sa umple golurile cu machiaj, fie aleg sa-si tatueze sprancenele, iar mai apoi sa regrete.

Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro, te ajuta sa inveti cum sa afli forma potrivita fetei tale. Ai nevoie doar de o pensula sau chiar un creion si poti incepe masuratorile. „Punctul de start al sprancenei se va afla din linia imaginara dintre aripa nasului si coltul intern al ochiului. A doua linie imaginara va fi intre aripa nasului si centrul irisului. Finalitatea sprancenei va fi intre aripa nasului si coltul extern al ochiului,” ne spune specialistul.

Contureaza cu grija

Naturalul o sa fie intotdeauna la moda. Conturarea prea accentuata este o alta greseala pe care o vedem tot mai des. Incearca kitul pentru sprancene cu vitamina E de la BottegaVerde.ro. Nu uita sa alegi nuanta cea mai apropiata de culoarea sprancenelor tale si sa nu exagerezi cu conturarea.

Ai grija de firele rebele

Chiar daca ai acum niste sprancene perfecte, trebuie sa ai grija sa le pastrezi asa pe parcursul intregii zile. Poti incerca un rimel pentru gene si sprancene cu vitamina E si pantenol sau doar un creion practic incolor, cu consistenta cerata, perfect pentru conturul sprancenelor ciufulite.

 

Corecteaza cu corector sau anticearcan

Extra tip! Pentru a te asigura ca pui in evidenta cat mai bine sprancenele proaspat conturate, foloseste imediat sub conturul lor un corector stick sau un BB Concealer. Vei avea sprancene perfect conturate si perfect puse in valoare.

BottegaVerde.ro ofera o gama variata de produse care te vor ajuta sa ai sprancene perfecte, fara prea mult efort. Chiar daca nu esti adepta machijului de zi cu zi, stii foarte bine ca niste sprancene bine conturate iti vor reinventa look-ul. Tine cont de sfaturile make-up artistului Andreea Has si alege produsele naturale de pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *