Less is more by Anca Fratila: ULTIMA COMANDA BOTTEGAVERDE.RO

Acest articol a aparut prima data pe Less is more by Anca Fratila.

V-am mai povestit pe blog despre produsele celor de la BottegaVerde.ro însă de data asta vreau să vă spun care sunt produsele mele preferate de la ei.

În ultima comandă mi-am ales două rujuri și un roll-on deodorant. În plus, am primit cadou un săpun solid.
Foarte rar port ruj roșu, însă culoarea aceasta m-a cucerit. E un roșu asemănător vinului, o nuanță superbă care îmi pune în valoare trăsăturile feței. Are un finish mat, iar ceea ce e impresionant e că nu usucă buzele și aspectul final e unul deosebit. Ține foarte mult pe buze, ceea ce-l face perfect pentru a-l purta la un eveniment sau la o ieșire în oraș.
Pentru machiajul de zi, mi-am ales un ruj nude de care m-am îndrăgostit de când l-am deschis. Miroase foarte frumos. Sunt foarte pretențioasă în ceea ce privește mirosul produselor cosmetice și de machiaj. Textura este cremoasă și cred că este o combinație între un ruj clasic și un balsam de buze, deoarece e foarte hidratant.
Săpunurile celor de la BottegaVerde.ro îi plac foarte mult prietenului meu așa că i l-am făcut cadou.
Deodorantul roll-on nu conține alcool și nici săruri de aluminiu și e perfect pentru a fi folosit după epilare. În plus conține lapte din extract de bumbac.
Sunt curioasă dacă ați comandat de la ei și ce produse v-au plăcut cel mai mult. Eu cu siguranță îmi voi comanda rujuri de la ei. Aștept sugestiile voastre în căsuța de comentarii.
Pe data viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *