Andra Seiliuc Bottega: Verde Si Ingrijirea Naturala

Acest articol a aparut prima data pe Andra Seiliuc.

Am inceput sa ma feresc usor, usor de produsele mai putin bio si sa acord mai multa importanta sanatatii mele. Ma aflu in procesul in care reduc saptamanal cate ceva ce dauneaza sanatii mele interioare cat si exterioare.

Toata lumea a inteles, ok..2l de apa pe zi, lamaie, fresh-uri, mai putina carne, mai multe plante, no more fast-food. Chiar si cu acesta schimbare, pielea mea are nevoie de ingrijire.

Ca orice alta femeie am in dulapul meu cel putin 5 creme hidratante, dintre care se afla si untul de corp emolient cu ulei de migdale dulci si unt de shea de la Bottega Verde, alaturi de uleiul emoliant ce nu contine parfum. De foarte multe ori pielea mea devine iritata atunci cand folosesc spray-uri de corp sau creme ce contin parfum, tocmai de aceea am ales sa incerc aceste doua produse, de care ma declar multumita si de care sunt convinsa ca o sa le am la indemana.

Bottega Verde este producatorul numarul 1 de cosmetice naturale in Italia, avand la baza peste 300 ingrediente active naturale. Impreuna cu cei de la Bottega ne-am gandit sa va facem un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ANDRASEILIUC înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el.

 

btg

Bottega verde

Botega unt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *