First Impressions | Prima comanda Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Maria Stefan Make-up Artist.

Daca ma urmariti pe Insta, sigur stiti ca am primit o cutiuta super simpatica zilele trecute de la Bottega Verde. Astazi voi vorbi despre cateva produse de machiaj pe care le-am comandat de la ei. Ce m-a atras a fost faptul ca este un brand care comercializeaza cosmetice dar si produse de ingrijire, fabricate din ingrediente 100% naturale!

Povestea Bottega Verde a luat nastere in anul 1972, in La Pienza, unde s-a deschis primul magazin pe baza de plante, urmat de o evolutie spectaculoasa pe piata produselor cosmetice naturale. In prezent, brand-ul detine 400 magazine si numeroase premii obtinute, printre care si cel de “Cel mai bun site dedicat frumusetii”.

Sincer, mi-a fost cam greu sa ma decid ce sa imi comand de pe site, pentru ca au o gama foarte diversificata de produse, incepand de la geluri de dus, creme, pana la make-up si vopsea de par ?

Am ramas insa concentrata pe zona de make-up, asa ca intr-un final am plasat comanda care mi-a ajuns intr-un timp foarte scurt, mai exact in doua zile ?

Mi-a placut foarte mult ambalajul, chiar nu ai cum sa rezisti in fata unei cutiute atat de simpatice ca aceasta ?

Iar acuuum, ce mi-am comandat ?

MY COLOR – FARD DE PLEOAPE STICK- 24 ORE, CU VITAMINELE C SI E – REZISTENT LA APA  

Voi incepe cu fardul de pleoape stick si pot spune ca eram foarte curioasa sa il testez pentru ca sunt mereu in cautare de produse versatile si foarte rezistente.

 

Eu mi-am ales o nuanta de mov-burgundy, care are in compozitie si putin sclipici. Am fost foarte impresionata de acest stick si am sa va spun si de ce: pe langa faptul ca este foarte pigmentat, odata ce s-a uscat devine de neclintit, nu se intinde, nu se misca din loc, ramane acolo pana la demachiere.

Ai timp sa lucrezi cu el, se aplica usor si e super util atunci cand vrem sa obtinem un machiaj smokey eyes dar suntem pe fuga. Pot spune ca m-a cucerit de la prima utilizare ? Deja ma gandesc sa imi achizitionez si alte culori si cu siguranta am de unde pentru ca pe site sunt disponibile 12 nuante delicioase. Poate fi folosit singur, sau il puteti fixa cu un pigment sau un fard intr-o nuanta asemanatoare ? Va spun sincer, trebuie neaaaparat sa il incercati ♥

 

A! Legat de partea cu demachiatul, va recomand sa folositi un demachiant bifazic sau pe baza de ulei, produsul fiind waterproof ?

 


 

CREION DE BUZE CU EXTRACT DE NALBA 

Pentru creion am ales un maro-nude, imi plac foarte mult nuantele de nude, asa ca am zis sa adaug la colectie inca unul :)) Mi-a placut ca este cremos si se aplica foarte lejer. L-am folosit si singur, pe toata suprafata buzelor si nu mi s-a parut ca le-a uscat deloc, iar raportul calitate-pret mi se pare foarte bun, il gasiti la 21 lei pe www.bottegaverde.ro si sunt mai multe variante de culori disponibile.

 


 

TUS DE OCHI CU VITAMINA E 

Nu am mai folosit de ceva timp un tus lichid, pentru ca nu prea gasesc unul care sa aiba o pensula pe gustul meu, in general le folosesc pe cele de tip gel, impreuna cu o pensula subtire individuala. Cu pensula subtire pentru tus gel e alta poveste, ca si aici a durat ceva pana sa gasesc una potrivita :))

Si cand zic o pensula pe gustul meu, ma refer la una suuuper subtire, care sa ma ajute sa trasez linii precise ? Am vazut ca cei de la Bottega Verde aveau un tus in genul acesta si l-am comandat. E un tus lichid cu o pensula subtire, nu este waterproof dar rezista destul de bine, se usuca relativ repede dupa ce este aplicat iar eu personal nu am avut probleme cu el, adica nu mi s-a transferat peste tot :))

Eu sunt foarte multumita de produsele pe care le-am primit ? E prima mea comanda dar cu siguranta vor mai urma si altele.

Mai mult de atat, BottegaVerde.ro va face si voua un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul MARIASTEFAN inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el ♥

Daca v-a placut articolul, nu uitati ca astept toate sugestiile si parerile voastre in comentarii, iar daca vreti sa fiti la curent cu toate noutatile, va invit sa va abonati la newsletter. Pe mine ma gasiti ca intotdeuna pe Facebook si pe Insta ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *