Review: Crema de Noapte cu Acid Glicolic Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Kaiyo Aino Blog.

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte de serul cu Acid Glicolic (găsiți review`ul aici), însă e cel mai bun produs din tot ce am comandat de pe Bottega Verde România până acum. Produsul acesta chiar a făcut minuni pentru mine, așa că m-am simțit motivată să încerc și altceva din aceeași gama și, până la urmă m-am decis pentru crema de noapte.

Până pe 4 Mai aveți și un cod de reducere de 10% pe care îl puteți folosi pe Bottega Verde RELAXARE-10, sau puteți folosi codul KAI tot pentru 10% reducere, dacă ratați această ofertă. În plus, aveți și reduceri de până la 58%- cadou de 1 Mai.
Nu uitați că la fiecare comandă, beneficiați de un produs gratuit. Eu am primit gelul de duș cu extract de orez Venere- care miroase incredibil. Neapărat trebuie să-l încercați! Nu sunt des impresionată de un gel de duș, dar acesta este foarte parfumat.

Crema de noapte cu Acid Glicolic

Are un parfum ușor citric, însă este extrem de subtil.
Are 50 de ml, o textura foarte lejeră, se absoarbe repede și plăcut în piele, fără să fie necesar un masaj prelungit.
Deși nu are același efect spectacular ca și serul, efectele sunt similare. Veți observa o diminuare a ridurilor, chiar după prima utilizare, dar o diminuare, deși notabilă, cu siguranță, prin comparație, serul practic le ”șterge”.
Însă, comparativ cu serul, efectele sunt de durată, chiar dacă rezultatele sunt un pic mai slabe. Eu aș conclude cu ideea că serul și crema ar avea rezultate excelente folosite împreună. Pentru ridurile profunde- recomand serul, pentru rezultate de durată, ați putea continua cu crema.

Același efect de ”iluminare” am observat-o și la cremă.
În plus, conferă tonifiere, energizare și curățare, inclusiv a punctelor negre.
Mi se pare o cremă ușor de folosit, textura sa și felul rapid în care se absoarbe, fără să lase o senzație grasă sau de ten încărcat, o face ideală pentru tenul mixt și mai ales pentru o cremă pe care o folosești pe timpul nopții.

Nu uitați dacă dați o comandă, să alegeți gelul de duș cu orez- e superb, nu aveți cum să regretați alegerea!

Link-urile produselor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *