Uleiul de masline trateaza problemele bebelusilor

Uleiul de masline este cunoscut pentru beneficiile sale in ceea ce priveste sanatatea, parul sau pielea. Chiar daca bebelusii au pielea mult mai sensibila, uleiul de masline le este si lor benefic.

Atunci cand alegi produsele cu care o sa intre in contact bebelusul tau, te orientezi ca ele sa nu contina alergeni, coloranti sau alte substante care ar putea ataca pielea sensibila a copilului. Pentru o gama de produse care are ca scop principal folosirea de ingrediente naturale, BottegaVerde.ro este o solutie la indemana pentru toate femeile si nu numai.

Vei afla in acest articol 3 dintre cele mai importante beneficii ale uleiului de masline pentru pielea delicata a bebelusului tau.

Este un ulei de masaj perfect

Masajul este timpul in care mama petrece timp de calitate cu bebelusul ei. Acest timp va ajuta la solidificarea relatiei lor si va asigura o mai buna comunicare intre cei doi.

Uleiul de masline este un ulei de masaj perfect, pentru ca are proprietati de hranire si netezire a pielii copilului. Mai are si putere de regenerare la nivelul tesuturilor si ajuta la tonifierea pielii.

Pentru ca este bogat in grasimi sanatoase, Vitamina  E, acizi oleici si Squalen, poate ajuta la mentinerea tonului pielii si a sanatatii oaselor si muschilor. Poate fi folosit atat in apa calda cat si in apa rece.

Specialistii avertizeaza insa ca este foarte important ce tip de ulei de masline alegem. Produsul ales trebuie sa fie unul fara alergeni, testat dermatologic si cat mai apropiat de starea lui naturala. Un astfel de produs este uleiul de corp cu susan si ulei de masline de la Palazzo Massaini, excelent pentru bebelus dar si pentru mama.

Ajuta in problemele cu constipatia

Stim ca cei mici sunt predispusi la a avea dureri de stomac sau probleme cu colicii. S-a dovedit ca masajul cu ulei de masline in sensul acelor de ceas, pe suprafata burticii, ajuta la diminuarea acestor probleme si la inducerea unui somn linistit. Introducerea uleiului de masline in alimentatia bebelusului, poate ajuta deasemenea in problemele de constipatie. Problemele mai grave ar trebui totusi prezentate medicului specialist. Incearca gelul de dus somnic usor cu extract de zaharuri din struguri organici, musetel, tei si melissa sau spuma de baie cu apa bio de galbenele, pentru un ritual linistitor inainte de ora somnului.

Reduce iritatiile de la scutece

Aceasta este o problema persistenta atunci cand ai un copil. Uleiul de masline te poate ajuta sa domolesti aceste simptome prin folosirea unui amestec din doua linguri de ulei de masline si o lingura de apa. Pune amestecul in palme si maseaza-l pe zona afectata a copilului. In cazul in care problema persista, nu uita sa apelezi la un medic. Poti incerca si crema linistitoare si de protectie cu extract de zinc si ulei de migdale dulci, un produs fara parabeni, coloranti sau alergeni.

BottegaVerde.ro iti ofera o gama larga de produse cu componente naturale de origine biologica, insotite de criterii stricte de calitate, pentru rasfatul intregii tale familii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *