Diana Pirje: Frumusetea e in tine – Review produse Bottega Verde + o surpriza

Acest articol a aparut prima data pe Diana Pirje.

Bine va regasesc, dragele mele, cu noutati de beauty si surprize inedite, chiar acum, inainte de Paste.

Cele care ma cunoasteti, stiti ca sunt o persoana exclusivista, si nu imi place chiar orice. Iubesc lucrurile deosebite si speciale, de la carti, haine, produse cosmetice si pana la oameni.

De curand, am descoperit produsele cosmetice Bottega Verde si mi-am comandat un fond de ten iluminator si un gel de ochi (anti-oboseala si anti-cearcane) , primind cadou si un sapun care miroase nemaipomenit de bine, a violeta.

De fapt, imi aduc aminte ca in liceu, cand faceam Secret Santa, am avut norocul sa primesc de la o colega un set de baie ( cu gel de dus, spumant si sapun ), tot de la Bottega Verde, de care ma indragostisem iremediabil.

M-am gandit ca nu ar fi rau ca inainte de Paste sa fiu propriul Iepuras si sa incerc produse noi. Sa-ti faci cadouri este o dovada a iubirii si a pretuirii de sine ? Da, e imporant sa ne oferim cadouri, sa ne rasfatam, nu doar sa cerem.  Imi plac toate lucrurile care au un mesaj aparte.

Ce mi-a placut inca de la inceput la Bottega Verde este motto-ul lor: Frumusetea e in tine, care a rezonat atat de bine cu mine si cu ceea ce eu promovez…

Fondul de ten imi place la nebunie!

Desi am avut o teama ca nu se va potrivi cu nuanta pielii mele, pe ten se intinde de minune si se adapteaza la culoarea naturala a pielii. Este nuanta ” beige light” ,  iar ambalajul are 30 ml. Are extracte naturale de grepfruit si afine, asigurand atat hidratare, dar si matifiere.

Tenul meu, fiind mix, are tendinta de ingrasare in zona T. Iti spun sincer ca, nici cele mai bune pudre nu au fost WOW, pe cand, datorita complexului de grepfruit, m-a impresionat mult acest fond de ten. Puterea de acoperire este medie spre mare, si uniformizeaza tenul foarte bine. Dureaza mult pe ten, in jur de 8-12 h, si nu lasa senzatia de ten incarcat! Asta caut cel mai mult la un fond de ten. Sa acopere bine, dar sa fie si lejer in acelasi timp. Am incercat fonduri de ten scumpe, dar care imi lasau fata ca si cand as fi avut un strat de pamant. Nu mi-au placut deloc. Iar de atunci, caut o textura care sa fie si lejera, dar si cu putere mare de acoperire.

Per total, acest fond de ten primeste de la mine 5 stelute. ?

In continuare, vreau sa vorbim despre gelul de ochi.  Este un gel de ochi impotriva cearcanelor, pungilor si a oboselii din jurul ochilor. Are extracte de soia, orez si drojdie, pentru a combate orice urma de oboseala.  Textura este cea din a doua poza, de pe degetul mijlociu,  ( transparenta ca o picatura de apa ).

Imi place ca intra imediat in piele, lasand o senzatie de prospetime. Se aplica 1 data sau de 2 ori pe zi, este testat dermatologic si oftalmologic si este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Sincer, sunt incantata de el. Avand tenul tanar, nu pot sa folosesc o crema anti-rid sau anti-imbatranire, asa ca acest gel mi se pare alegerea cea mai potrivita.

Gandeste-te numai cand nu ai avut somn intr-o noapte, sau ai fost la o petrecere, iar a doua zi nu stii cum sa rezolvi problema ochilor umflati. Ai incercat poate cu gheata, castraveti, o lingurita rece…si eu la fel. Dar parca tot nu eram pe deplin multumita, asa ca mi-am dorit ceva care sa fie si hranitor totodata pentru ten.

Pana acum, imi place cum se prezinta. Ma dau in fiecare dimineata cu el.

Si, ce m-a incantat cel mai mult, a fost faptul ca la aceste 2 produse cumparate mi-am putut alege un cadou. Mi-am ales un sapun natural care miroase atat de frumos a violeta, incat nu pot sa spun decat ca simt primvara in adevaratul sens al cuvantului in suflet si in trup ?  Este un sapun care nu contine sulfati, testat dermatologic, care lasa pielea fina si delicat parfumata. M-am indragostit de el!

Sper ca v-au placut produsele pe care vi le-am prezentat si, dragele mele, am o supriza pentru voi!

  • BottegaVerde.ro vă face și vouă, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul  DIANAPIRJE înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primele 10 dintre voi vor putea beneficia de el.

Reimprospateaza-te cu produse noi de Paste si fii propriul tau Iepuras! ?

Intrati pe https://www.bottegaverde.ro/ si alegeti-va produsele pe care vi le doriti, cu 10 % reducere din partea mea! Va spun pe cuvant, merita, pentru ca sunt foarte bune! Nu as recomanda nimic de slaba calitate sau ceva ce nu am incercat!

 P.s: Codul ” DIANAPIRJE „ il adaugi unde scrie : ” AI UN COD DE VOUCHER? „

( in poza e un simplu exemplu pentru a vedea cum functioneaza ).

Introduci codul, apesi ” APLICA „, ” FINALIZEAZA COMANDA ” si esti la un pas de a te bucura de minunatele tale produse!

Va imbratisez dragele mele, va doresc un Paste fericit si luminat si astept sa-mi trimiteti poze cu produsele pe care vi le-ati luat!

Cu iubire,

Diana

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *